Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Den store norske båtførerprøven

komplett pensum til båtførerprøven med testoppgaver

Båtførerprøven gir deg kunnskap om sjøens trafikkregler, navigering og grunnleggende sjømannskap - kunnskap som alle som ferdes på sjøen bør ha. Den store norske båtførerprøven er en komplett lærebok i pensum til båtførerprøven. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Båtførerprøven gir deg kunnskap om sjøens trafikkregler, navigering og grunnleggende sjømannskap - kunnskap som alle som ferdes på sjøen bør ha. Den store norske båtførerprøven er en komplett lærebok i pensum til båtførerprøven.

Detaljer

Forlag
Monstro bok
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
165
ISBN
9788292769119
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

S
Skipper'n – 08.06.2010

– Jeg kjøpte denne boka under tvil, da anmeldelsen på denne siden var ganske svak. Det er det ingen grunn til. Boka inneholder enkelte skrivefeil, men det gjør ingenting da den inneholder mange gode illustrative figurer som forklarer reglene på en veldig god måte. Jeg har lært mye av denne boka uten å bruke mye tid på stoffet, og fikk 90 % riktig på eksamen. Har ikke tatt andre kurs i tilknytning til dette, så boka egner seg meget godt som selvstudium. Regner med karakteren kan økes ett hakk ved å rette opp de skjønnhetsfeil som eksisterer. Takk for god bok.

H
Hilde – 13.12.2009

– Boken har gode illustrasjoner og tidvis god tekst. Det er testoppgaver i slutten av hvert kapitel, noe som oppleves som positivt. Boken har imidlertid mange skrivefeil og fasiten til testoppgavene har også flere feil. Dette gjør det irriterende å lese den, og man blir usikker på om man har forstått ting riktig. Kapittelet om navigasjon inneholder flere ord som ikke defineres godt nok. Det gjør det vanskelig å henge med for personer som ikke har kunnskap på området fra før. Sammenliknet med andre bøker om båtførerprøven kommer boken til kort på flere områder. Den bærer preg av å blitt gitt ut i siste liten uten tilstrekkelig korrekturlesning.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store norske båtførerprøven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjelp

Øyvind Kvalnes
Paperback 
229,-
 

How

Dov Seidman
Innbundet 
319,-
 

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Innbundet 
649,-
 

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
529,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv