Min side Kundeservice Bli medlem

Fritidsskipperen i teori og praksis

Boka er den eneste i sitt slag som samlet dekker alt en fritidsskipper trenger av kunnskaper. Den er et ypperlig oppslagsverk for fritidsbåtførere flest og dekker kunnskapskravene til maritime sertifikater for å føre fritidsfartøy eller yrkesfartøy med største lengde inntil 24 meter slik som D5L, D6 og Fiskeskippersertifikat klasse C. Les mer

749,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boka er den eneste i sitt slag som samlet dekker alt en fritidsskipper trenger av kunnskaper. Den er et ypperlig oppslagsverk for fritidsbåtførere flest og dekker kunnskapskravene til maritime sertifikater for å føre fritidsfartøy eller yrkesfartøy med største lengde inntil 24 meter slik som D5L, D6 og Fiskeskippersertifikat klasse C. Boka er gjennomillustrert, inneholder tips om nyttige nettsteder og har en velfungerende innholdsfortegnelse og et omfattende stikkordsregister som gjør det lett å finne fram.

På nettsiden til boka får leseren tilgang til mange øvingsoppgaver, tilleggsstoff, instruksjonsvideoer m.m. Sammen utgjør bok og nettside et komplett og oppdatert oppslagsverk og læremiddel som gir et stort faglig utbytte, enten leseren følger obligatorisk stedbasert eller nettbasert opplæringstilbud eller driver selvstudier.

Detaljer

Forlag
Engelsborg media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
417
ISBN
9788299812634
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 24 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fritidsskipperen i teori og praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dim Sum

Ellen Leong Blonder
Innbundet 
319,-
 

Dunkirk

Hugh Sebag-Montefiore
Paperback 
218,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv