Min side Kundeservice Bli medlem

Veien til båtførerprøven

Veien til båtførerprøven er en lærebok som dekker pensum til den obligatoriske båtførerprøven. Læreboka inneholder stoff som er i samsvar med siste krav fra Sjøfartsdirektoratets retningslinjer om obligatorisk båtførerbevis for førere av fritidsbåter. Les mer

689,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Veien til båtførerprøven er en lærebok som dekker pensum til den obligatoriske båtførerprøven. Læreboka inneholder stoff som er i samsvar med siste krav fra Sjøfartsdirektoratets retningslinjer om obligatorisk båtførerbevis for førere av fritidsbåter.

I tillegg får du en rekke råd og tips som kan gjøre deg bedre rustet til å takle forskjellige situasjoner til sjøs. Boka gir en enkel, men grundig innføring i navigasjon, sjømannskap og sjøveisregler. Andre sentrale temaer i boka er motoren og fremdriftssystemet, sikkerheten om bord, miljøet i skjærgården, meteorologi, kommunikasjon og førstehjelp. Etter flere av kapitlene følger en tilleggsdel som ikke er obligatorisk til båtførerprøven, og bakerst i boka finner du et fyldig stikkordregister som gjør det lett å finne fram til de opplysningene du trenger.

Til læreboka finnes det også en arbeidsbok som inneholder en mengde test-deg-selv-oppgaver. Arbeidsboka finnes i bokform og på nett under adressen: https://batforerproven.cappelendamm.no.

Når du har tatt båtførerprøven og fått båtførerbeviset, håper vi du vil dra nytte av boka som oppslagsverk.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
288
ISBN
9788202500771
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
23 x 22 cm
Serie
Veien til båtførerprøven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

J
Jan the man – 09.01.2005

– Dette er en god teoribok for deg som tenker å ta båtførerprøven eller bare skaffe seg mer kunnskap om båtlivet og dets gleder. Boken inneholder kapittler om de viktige emnene du bør ha kjennskap til og l gjør en god jobb i å forklare teorien enkel og kortfattet. Illustrasjoner mangler den heller ikke, noe som da gjør det litt mer spennende og lettere å forstå stoffet. Men kanskje det jeg likte best ved boken var at den passet til alle. Til de av oss som har seilbåt, store snekker, racerbåter eller til oss som bare har en liten jolle. Og det er det som er fint med den, nemmelig at den utdeler generelle kunnskaper alle som ferdes på sjøen burde vite om. Og et oversiktelig register bakerst gjør at den også kan gjøre stor nytte under en tur på havet. Annbefales meget!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veien til båtførerprøven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv