Min side Kundeservice Bli medlem

Ved Glommens bredd

historien om Glommens mek. Verksted, Ankerløkken V

Boken inneholder beretningen om den 125-årige historien til næringsområdet nå kjent som Glommen Brygge på Kråkerøy i Fredrikstad. Den forteller om den spennende utviklingen fra etablering av mekanisk industri i 1898 via omfattende skipsbygging til dagens nærings- og handelsområde. Les mer

328,-

375,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken inneholder beretningen om den 125-årige historien til næringsområdet nå kjent som Glommen Brygge på Kråkerøy i Fredrikstad. Den forteller om den spennende utviklingen fra etablering av mekanisk industri i 1898 via omfattende skipsbygging til dagens nærings- og handelsområde.
Den gir innblikk i arbeidet til driftige gründere og eiere, om industriens opp- og nedturer og om teknisk og samfunnsmessig utvikling gjennom mer enn et sekel. Og den rommer noen av historiene om de mange «arbeidsfolka», om slitet, om farene, om ulykkene, men også om samholdet, felleskapet og gleden over å ha en trygg arbeidsplass.
Sentralt i verkstedområdets historie er byggingen av båter. Det ble til sammen bygget 198 fartøyer ved Glommens mek. Verksted og Ankerløkken Verft Glommen. Alle fartøyene presenteres i en egen liste med detaljer og bilder.

Detaljer

Forlag
Melhus Communication
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
200
ISBN
9788293130208
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
26 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ved Glommens bredd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

India

Elisabeth Eide
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv