Meny
Å vanne blomster om kvelden - Valérie Perrin

Å vanne blomster om kvelden

; Hanna Børseth Rønningen (Oppleser) ; Kristi Heggli (Oversetter)

«Kunne gitt terningkast sju | Tårene strømmer under lesningen av verdens vakreste bok.»

, Dagbladet Terningkast 6
En fransk boksensasjon - en vakker, livsbejaende roman om livets små og store spørsmål, og om å våge å tro på lykken! Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en liten by i Bourgogne. Hun steller alle gravene og vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

En fransk boksensasjon - en vakker, livsbejaende roman om livets små og store spørsmål, og om å våge å tro på lykken! Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en liten by i Bourgogne. Hun steller alle gravene og vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor. Til hverdags er Violette omgitt av gravstøtter, blomster, katter og sørgende, men hun omgås også den lokale sognepresten og gravlundens tre gravere. Flere ganger om dagen kommer folk innom innom Violettes kjøkken for å få en kopp kaffe, litt portvin eller noen oppmuntrende ord. Men hva som har fått en elegant kvinne i sin beste alder til å bosette seg på landet og arbeide på en gravlund, er det ingen som snakker om... En dag blir hennes faste rutiner brutt da en mann ved navn Julien banker på døren. Han har med seg en urne med sin mors aske og et helt spesielt ønske. Dette møtet vil endre Violettes liv for alltid.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Cathrine Krøger, Dagbladet
Terningkast 5 Guri Hjeltnes, VG
Terningkast 6 Steinar Brandslet, Stavanger Aftenblad
Terningkast 6 Kristin Hartvedt, BOK365
Terningkast 6 Solgunn Solli, Altaposten

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202751128
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Changer l'eau des fleurs
Format: MP3
Vannmerket
Bokklubbens leserpris 2022
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Kunne gitt terningkast sju | Tårene strømmer under lesningen av verdens vakreste bok.»

, Dagbladet Terningkast 6

«Her er en deilig bok som er utrolig fin å lese ved årsstart i en pandemi. Den franske bestselgeren Å vanne blomster om kvelden av Valérie Perrin er en roman som fenger, det er bare å glede seg.»

, VG Terningkast 5

«I Frankrike har boka solgt over 1million. Den burde selge 1million i Norge også.» «... en uvanlig vakker fortelling om å takle alt livet kaster på deg» «... en bok du rett og slett ikke vil gå glipp av.» «Du må love meg å lese den, for jeg vil så gjerne dele den med deg.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6

«Å vanne blomster om kvelden har høstet enorm suksess både hjemme i Frankrike og internasjonalt. Det er vel fortjent.» «... en bok som aldri slutter å overraske.» «Å vanne blomster om kvelden kunne jeg aldri legge vekk - og jeg skulle ønske den aldri sluttet.» «Perrins andre roman er et vakkert og sørgmodig mesterverk.»

, BOK365 Terningkast 6

«Dette er en lettlest og nydeleig oppvekstroman, en kjærlighetsroman og en roman om døden.» «... en bok jeg vil anbefale til alle»

, Altaposten Terningkast 6

«... du har ikke kastet bort flere timer av livet ditt om du leser denne romanen.»

, HK Nytt