Meny
de - Helle Helle

de

roman

; Trude Marstein (Oversetter)

«Danske Helle Helle viser igjen hvorfor hun er en av Skandinavias beste forfattere (...) 'de' er en annerledes perle i et særpreget forfatterskap.»

, Dagbladet Terningkast 5
«Mengden av innbo holdes naturlig nede, moren hennes kasserer med hard hånd, det er døde ting. Hun har en remse med alle adressene, moren stikker fingrene i ørene, tørkleet faller fram i pannen. Det er rødt og blått og hvitt. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«Mengden av innbo holdes naturlig nede, moren hennes kasserer med hard hånd, det er døde ting. Hun har en remse med alle adressene, moren stikker fingrene i ørene, tørkleet faller fram i pannen. Det er rødt og blått og hvitt. Det er fra Sans Souci, det overlever.»

I en provinsby på Lolland begynner en seksten år gammel jente på gymnaset. Moren hennes skulle egentlig ha vært på arbeid i forretningen på torget. Og datteren skulle egentlig ha vinket til moren på vei til bussen om morgenen. Men dette året er ingenting som det egentlig skal være.

«de» er en skildring av et mor-datter-forhold. Det er en fortelling om sykdom og kjærlighet og om å gå på gymnaset på åttitallet. Om ønsket om å kunne formulere seg i lengre setninger. Og det er en fortelling om å holde fast, og å slippe når man må. Med humor og alvor og dirrende ømhet skriver Helle Helle fram et portrett av en ung jente på vei inn i voksenlivet.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Maya Troberg Djuve, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 156
ISBN: 9788249522163
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: de
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8195269
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger