Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Kjærlighetens Antarktis

«Usedvanlig sterk roman om en prostituert, narkoman kvinnes liv før og etter hun blir skjendet og drept. (...) Det er blitt en bok som forstyrrer, som er sønderrivende, som er vakker, som er farlig og demonisk, men ikke uten humor.»

Stein Roll, Adresseavisen

En kort stund har hun vært i verden med dens begjær, lengsel og frykt. Helt til en ukjent velger å ta livet hennes. Men barna finnes, de som en gang var hennes, Valle og Solveig, de som ble tatt hånd om av myndighetene og plassert et sted på Sverigekartet. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En kort stund har hun vært i verden med dens begjær, lengsel og frykt. Helt til en ukjent velger å ta livet hennes. Men barna finnes, de som en gang var hennes, Valle og Solveig, de som ble tatt hånd om av myndighetene og plassert et sted på Sverigekartet. Foreldrene hennes, Raksha og Ivan, finnes fortsatt, der de flakker gjennom Stockholm i de dødes tapte verden. Og dødsøyeblikket, det tar aldri slutt.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
301
ISBN
9788203266614
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Kärlekens Antarktis
Format
21 x 13 cm
Nr
8199094

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Usedvanlig sterk roman om en prostituert, narkoman kvinnes liv før og etter hun blir skjendet og drept. (...) Det er blitt en bok som forstyrrer, som er sønderrivende, som er vakker, som er farlig og demonisk, men ikke uten humor.»

Stein Roll, Adresseavisen

«Ingen leser Sara Stridsberg og kommer uberørt fra det. En av nordisk samtidslitteraturs ypperste forfattere har aldri vært bedre. (...) »

Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

«Det er her Sara Stridsberg er så vanvittig god. I språket mellom verdener, i evnen til å formulere overgangene mellom galskapen, forelskelsen, raseriet, sorgen og rusen.»

Endre Ruset, Dagbladet

«... rystende lesning fra en av Skandinavias virkelig moderne fortellere, i et språk som framstår både mer raffinert og tilgjengelig enn tidligere.»

Sindre Andersen, Klassekampen

«Forferdelig og vakker roman med særegen etisk tyngde. Mens jeg leser kan jeg ikke unngå å tenke at denne romanen, dypest sett, handler om hvor viktig kjærligheten i solidaritetens form er for oss mennesker. Uten den går vi oss vill.»

Kjetil Røed, Vårt Land

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjærlighetens Antarktis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv