Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

I morgen og i morgen og i morgen

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarm.bombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. bIkkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!»

Gerd Elin Stava Sandve, NRK

At Sam og Sadie er hverandres person i livet, skjønner både de og de fleste andre allerede da de møtes som 11-åringer på et barnesykehus. Den store kjærligheten? Kanskje, men de to blir aldri kjærester.

Les mer

449,-
Sendes innen 1 virkedag

At Sam og Sadie er hverandres person i livet, skjønner både de og de fleste andre allerede da de møtes som 11-åringer på et barnesykehus. Den store kjærligheten? Kanskje, men de to blir aldri kjærester. I stedet skal de finne og miste hverandre igjen og igjen, som programmeringsstudenter på Harvard og MIT, som kreative partnere med enorm suksess og knusende nederlag, og som figurer i et dataspill når den ene ikke vil snakke med den andre i den virkelige verden.

Det handler om identitet, teknologi og dataspill som kunstform. Om nye sjanser og nye begynnelser, og alle måter finne kjærlighet. For I morgen og i morgen og i morgen er en kjærlighetshistorie, som ikke ligner noen du tidligere har lest.

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarmbombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. Det er ein roman som vil glede mange: Tenåringar som pleier å like skjerm betre enn bok. Eldre, meir erfarne lesarar. Folk som elskar dataspel. Folk som knapt har vore borti ein skjerm. (...) Ikkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!» Gerd Elin Stava Sandve, NRK (Terningkast 6)

«Kultpotensial! Dette er den ultimate hipsterromanen om gaming, spillutvikling og high tech-miljøet på vestkysten av USA på 2000-tallet. (...) Romanen rommer en hel kultur, og leverer på hypen. Den er så altoppslukende i personene og måten de lever livene sine på, at det føles som om leseren var hipster i LA da intellektuelle spill begynte å ta av.» Kristine Isaksen, VG (Terningkast 5)

«Dette er en type underholdningslitteratur der leserne kan leve seg inn i de nærmest skjematiske skikkelsene og fylle inn det som mangler med sine egne liv og historier. (...) Alle som føler seg utenfor kan føle seg hjemme her, i et slags nerdenes hemmelige fellesskap.» Andreas Wiese, Dagbladet

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
485
ISBN
9788203450303
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tomorrow, and tomorrow, and tomorrow
Format
21 x 14 cm
Nr
8223769

Bla i boka

Om forfatteren

Gabrielle Zevins bøker er oversatt til 40 språk, og med I morgen og i morgen og i morgen, har hun fått sitt store internasjonale gjennombrudd. Romanen er nominert til flere priser, og figurerte på hele 14 lister, blant dem NYTimes, Times, Oprah Daily og Kirkus, da engelske og amerikanske kritikere skulle kåre 2021s beste bøker. Boken ble også kåret til Årets Bok av Amazon, og har solgt over 2 millioner eksemplarer. Filmrettighetene er solgt til Paramonut, og forfatteren jobber i disse dager med manuset.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarm.bombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. bIkkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!»

Gerd Elin Stava Sandve, NRK

«Kultpotensial! Dette er den ultimate hipsterromanen om gaming, spillutvikling og high tech-miljøet på vestkysten av USA på 2000-tallet. (...) Romanen rommer en hel kultur, og leverer på hypen. Den er så altoppslukende i personene og måten de lever livene sine på, at det føles som om leseren var hipster i LA da intellektuelle spill begynte å ta av.»

Kristine Isaksen, VG

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I morgen og i morgen og i morgen:

Iggy
Ny!

Iggy

Edy Poppy
Innbundet 
439,-
 
Yolo
Ny!

Yolo

Siri Sjøgren Selmer
Innbundet 
379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Klassen

Marte Spurkland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv