Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Identitet

Chantal og Jean-Marc er et lykkelig par. Men da Chantal nevner at menn ikke lenger snur seg etter henne, får Jean-Marc en idé. For å gi henne tilbake følelsen av å være attraktiv, begynner han å skrive anonyme kjærlighetsbrev til henne. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Chantal og Jean-Marc er et lykkelig par. Men da Chantal nevner at menn ikke lenger snur seg etter henne, får Jean-Marc en idé. For å gi henne tilbake følelsen av å være attraktiv, begynner han å skrive anonyme kjærlighetsbrev til henne. Fascinert ser Jean-Marc hvordan Chantal lyser opp for hvert brev hun mottar. Helt til han blir grepet av sjalusi. Kjærligheten deres blir til et farlig spill.

I Identitet forsøker Kundera å kretse inn sorgen og redselen som oppstår når det som betyr mest, mister sin betydning, og tilværelsen blir absurd. Resultatet er en vakker og tankevekkende kjærlighetshistorie, som bærer vannmerket til en av Europas fremste samtidsforfattere.

For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.

Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
135
ISBN
9788202542269
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
L'identité
Format
20 x 13 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Identitet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blond

Joyce Carol Oates
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv