Meny
Jeg tror du hadde likt Ulrik - 
      Jonas Sundquist

Jeg tror du hadde likt Ulrik

roman

«... ein lovande debut om den lange vegen ut av skåpet.»

, NRK.no
Jeg tror du hadde likt Ulrik er en original, underholdende og gripende fortelling om fest, destruksjon, sex, svik, ensomhet og vennskap.Den unge studenten Theodor vaker fra kollokvie til fest, lærer seg å drikke IPA og whisky, og bor i en mørk og overpriset hybel. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Jeg tror du hadde likt Ulrik er en original, underholdende og gripende fortelling om fest, destruksjon, sex, svik, ensomhet og vennskap.Den unge studenten Theodor vaker fra kollokvie til fest, lærer seg å drikke IPA og whisky, og bor i en mørk og overpriset hybel. Det er 2010-tallet i Oslo, mikrobryggerier vokser frem, indiemusikk briljerer. Ingen vet at Theodor er homofil, og han vil selv ikke vite av det. Men da han treffer Ulrik, tør han ting han før har skjøvet vekk. Det blir starten på et dobbeltliv. I kretsen rundt Theodor fins også Victoria, Daniel, Kaia, Even, Adrian og de andre han møter over en øl. Alle er i begynnelsen av tjueårene, og alle har hemmeligheter og lengsler og et sterkt ønske om å høre til.Debutant Jonas Sundquist skriver levende og gripende om å være ung, forelsket, ekstatisk, fortvilt.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 315
ISBN: 9788202710491
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«... ein lovande debut om den lange vegen ut av skåpet.»

, NRK.no

«... et fint språklig driv, og treffende bilder...» «Det er også budskapet i denne romanen. Vis sårbarhet, uansett legning. Der treffer den nok klokkerent hos de yngre leserne i generasjon Flink.»

, Aftenposten