Meny

Agnes natt og dag

roman

Serie: Peter Venn og Agnes Møller 2

«Kanskje årets søteste roman»

Adressa Terningkast 6
Så lenge Agnes Møller kan huske har hun tenkt at om hun bare viker ørlite fra den rette sti, så vil slutten følge like ubønnhørlig som om hun hadde kastet seg utfor et eller annet stup. Nå er hun førtifem år og tenker at det får så være. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Så lenge Agnes Møller kan huske har hun tenkt at om hun bare viker ørlite fra den rette sti, så vil slutten følge like ubønnhørlig som om hun hadde kastet seg utfor et eller annet stup. Nå er hun førtifem år og tenker at det får så være. På et eller annet tidspunkt orker man ikke lenger å ta så mye hensyn til seg selv og alle sine nevroser. Og kanskje er det derfor hun denne morgenen våkner med en mann i senga. Han heter Peter Venn, er naboen hennes, og nå ligger han der med åpen munn.

'Agnes natt og dag'er en eksistensielt oppmuntrende fortelling om Agnes Møllers møte med kjærligheten, skrevet med et stort humoristisk alvor og litterært overskudd.

«vidunderlig»
ADRESSEAVISEN terningkast 6

«forførende og sjarmerende»
TURID LARSEN, DAGSAVISEN
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Adressa

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 180
ISBN: 9788249525140
Utgave: 1. utg.
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Kanskje årets søteste roman»

Adressa Terningkast 6

«Agnes natt og dag balanserer mellom intens psykologi og melodramatisk workplace drama (...) Dette er overhodet ikke ment som en fornærmelse! Snarere kan man si at Skomsvold finner forbindelser mellom ulike tilnærminger, vanligvis motsetninger, der det ene skaper momentum hos det andre.»

, Aftenposten

«I skildringen av Agnes synes jeg Skomsvold gjør det hun er best på, nemlig å skildre hvordan det oppleves å leve i limbo, i en tilværelse det er nesten umulig å nærme seg for andre mennesker. (...) Mange vil nok kalle både Agnes og Peter for psykisk syke. Men Skomsvold plasserer dem aldri kategorisk i en slik bås, og unngår det diagnostiske og terapeutiske språket. Agnes og Peter skildres heller helt enkelt som veldig menneskelige, med alt det innebærer.»

, Vårt Land

«En bokorm møter en annen bokorm, og det tar fyr. To forsiktige, beskjedne, urolige og nevrotiske mennesker åpner seg for hverandre, og for verden ... En kjærlighetshistorie altså, fortalt med Kjersti Annesdatter Skomsvolds lett underfundige, litt tørrvittige stil, med et skjevt blikk til denne verdens vellykkede og perfekte ...»

, Dagsavisen

«Skomsvold har skrevet en sjarmerende romantisk komedie ... en fin liten fortelling om rare, genuine mennesker som finner hverandre i en kynisk verden ...»

, Morgenbladet

«... en solid, velskrevet og tankevekkende tekst om mennesker mange vil kunne kjenne seg igjen i, mennesker som sjelden trer ut av den trygge rollen eller fortaper seg i de aller dristigste tanker, drømmer og målsetninger – mennesker som er langt nærmere A4 enn A3 og A5. Men det er lov, og vi tåler det også»

, FriFagbevegelse