BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

En mann som sover

roman

«Den sjenerøse fortelleren . enten det er «du», «jeg» eller en annen . gir frihet til å være oss selv i denne lille perlen av en roman.»

Olav Egil Aune, Vårt Land

En mann som sover er historien om hverdagen til en ung mann med en økende følelse av fremmedgjøring i sitt eget liv; en historie om et menneske på vei mot erfaringen av den absolutte likegyldighet. Romanen følger innbitt en ung manns livslede til det ytterste: begivenhetsløse dager glir forbi; endeløse vandringer om natten uten mål og mening; døsige morgener tilbragt i sengen, lyttende med halvhjertet oppmerksomhet til naboens bevegelser på den andre siden av veggen. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En mann som sover er historien om hverdagen til en ung mann med en økende følelse av fremmedgjøring i sitt eget liv; en historie om et menneske på vei mot erfaringen av den absolutte likegyldighet. Romanen følger innbitt en ung manns livslede til det ytterste: begivenhetsløse dager glir forbi; endeløse vandringer om natten uten mål og mening; døsige morgener tilbragt i sengen, lyttende med halvhjertet oppmerksomhet til naboens bevegelser på den andre siden av veggen. Ingenting skjer og det blir heller ikke gjort noe som helst for å endre på situasjonen. Som om romanen selv var i en tilstand av lediggang gir den et dypsindig innblikk i en manns følelse av egen meningsløshet.

På tross av fortellingens rotløshet fremstår En mann som sover som et litterært eksperiment av ypperste klasse. I krysningspunktet mellom form og innhold utpeker romanen seg som et lite mesterverk fra en av vår tids største forfattere.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
136
ISBN
9788256020218
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Un homme qui dort
Format
19 x 12 cm

Anmeldelser

«Den sjenerøse fortelleren . enten det er «du», «jeg» eller en annen . gir frihet til å være oss selv i denne lille perlen av en roman.»

Olav Egil Aune, Vårt Land

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En mann som sover:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dunbar

Edward St. Aubyn
Innbundet 
345,- 379,-
 

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

Kollaps

Peter Bjerregaard
Innbundet 
318,- 349,-
 

Motgift

Oliver Burkeman
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv