Min side Kundeservice Bli medlem

Mrs. Dalloway

En av våre største moderne klassikere i strålende ny norsk oversettelse

Tidlig en junimorgen går Clarissa Dalloway ut for å kjøpe blomster. Om kvelden skal hun holde fest. Huset skal fylles med fremtredende gjester. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En av våre største moderne klassikere i strålende ny norsk oversettelse

Tidlig en junimorgen går Clarissa Dalloway ut for å kjøpe blomster. Om kvelden skal hun holde fest. Huset skal fylles med fremtredende gjester. Selv er Clarissa nå i femtiårene, en sjarmerende og perfekt vertinne, og lykkelig gift. Likevel går tankene hennes denne dagen stadig til ungdomskjæresten Peter Walsh, som nå er ventet tilbake til London etter mange år.

"Mrs. Dalloway" foregår i løpet av et enkelt døgn i London på 1920-tallet, en by som fortsatt er sterkt preget av hendelsene fra første verdenskrig. Gjennom sin spesielle stream of consciousness-teknikk lar Woolf romanens ulike karakterer komme til orde gjennom å skildre deres indre tanker og monologer. På denne måten kommer de forskjellige personenes liv til å krysse hverandre på de mest uventede vis. Det blir et innholdsrikt døgn der personlige minner og refleksjoner om livet får stort spillerom.

"Mrs. Dalloway" er et av modernismens største og mest elskede hovedverk, og kommer nå på norsk i ny utgave ved Merete Alfsen, som med dette har oversatt sin åttende bok av Virginia Woolf til norsk, til glede for både nye og gamle lesere.

Etterord av Inger Merete Hobbelstad

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
280
ISBN
9788253039251
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Mrs. Dalloway
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mrs. Dalloway:

Kvalmen

Jean-Paul Sartre
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kate

Kate Moss
Innbundet 
1088,-
 

Gåten

Jessie Burton
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv