Min side Kundeservice Bli medlem

Vingebelastning

«Utsøkt skrivekunst om å komme i ubalanse ... Helga Flatland har stålkontroll på historien, og sender leseren frem og tilbake i tid, og gir oss en sterk leseropplevelse.»

Brynjulf Jung Tjønn, VG

Andreas på 30 år er tilsynelatende en representant for de unge og vellykkede i Oslo anno 2014. Han tilhører en generasjon som er blitt fortalt at de kan bli akkurat hva de vil, velge hva de vil, og gjøre hva de vil. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Andreas på 30 år er tilsynelatende en representant for de unge og vellykkede i Oslo anno 2014. Han tilhører en generasjon som er blitt fortalt at de kan bli akkurat hva de vil, velge hva de vil, og gjøre hva de vil. Andreas har også fått alt han forestilte seg at han skulle få - han har egen leilighet, jobber i et anerkjent kommunikasjonsbyrå og er samboer med Hanna som jobber i NRK. Noe er likevel feil, han er ikke så lykkelig som han burde vært.

Når Andreas blir utsatt for en ulykke og mer eller mindre tilfeldig fanges opp av det psykiatriske helsevesenet, får han raskt en lettere psykisk diagnose. Han blir sykemeldt og han omfavner den nye livsstilen som en mulighet. Samtidig blir alle hans mellommenneskelige relasjoner satt på prøve idet han går inn for å finne "svarene".

Helga Flatlands nye roman handler om dessertgenerasjonen "generasjon meg" og tar samtiden på kornet med sine lykkeforventninger og krav om selvrealisering. Og det er fortelleren Andreas som i sin sjelenød er generasjonens stemme.

Medlemsvurdering:
Helga Flatland er bedre enn noen gang i denne kloke, varselsbringende og samfunnskritiske romanen. Anbefales til alle.

Ingvild Hegge Eriksen, praktikant i Bokklubben

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
267
ISBN
9788203361234
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 13 cm
Nr
8099995

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Utsøkt skrivekunst om å komme i ubalanse ... Helga Flatland har stålkontroll på historien, og sender leseren frem og tilbake i tid, og gir oss en sterk leseropplevelse.»

Brynjulf Jung Tjønn, VG

Medlemmers vurdering

I
Ingvild Hegge Eriksen, praktikant i Bokklubben – 02.02.2017

– Helga Flatland er bedre enn noen gang i denne kloke, varselsbringende og samfunnskritiske romanen. Anbefales til alle.

D
Dag Terje Solvang – 26.01.2016

– Den beste leseopplevelsen i hele 2015

I
Ingrid Strickert – 13.01.2016

– Meget bra!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vingebelastning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv