Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Bebo

roman

«Det er tett, det er poetisk, og hun er slett ikke alltid villig til å samle alle trådene for leseren, men for den som vil, er det er også sjeldent kraftfullt.»

Sandra Lillebø, Klassekampen

«Bebo» er en lavmælt og poetisk kjærlighetsroman om en kvinne og en mann i et gammelt hus ved fjorden. De lever med trusselen om sammenbrudd og oppløsning, men også med løfter om fellesskap og en fredelig hage. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Bebo» er en lavmælt og poetisk kjærlighetsroman om en kvinne og en mann i et gammelt hus ved fjorden. De lever med trusselen om sammenbrudd og oppløsning, men også med løfter om fellesskap og en fredelig hage. I «Bebo» filtrer minner, drømmer og grensetilstander seg inn i en fortelling om kjærlighet, håp og ensomhet.

Detaljer

Forlag
Kolon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
97
ISBN
9788205485976
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Bebo
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det er tett, det er poetisk, og hun er slett ikke alltid villig til å samle alle trådene for leseren, men for den som vil, er det er også sjeldent kraftfullt.»

Sandra Lillebø, Klassekampen

«Guddal synes allerede å være en forfatter med et eget temperament, med en humor, en stil og en metode. Bebo utviderer flere av motivene fra Også det uforsonlige finnes, og viljen til å bli i et stoff og en stil vitner om at Guddal er en forfatter med en overbevisning.»

Carina Elisabeth Beddari, Morgenbladet

«Anne Helene Guddal har skrive ein roman som briljerer med poetisk logikk. Anne Helene Guddal brakdebuterte i fjor med diktboka Også det uforsonlige finnes. No har poeten skrive ein roman der ho forsyner lesaren med eit stykke sterk skjønnlitteratur. Den poetiske biletlogikken bryt med den streite romanforteljinga . og imponerer.»

Sindre Ekrheim, Bergens Tidende

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bebo:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Vrakeren

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
199,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv