Min side Kundeservice Bli medlem

De tre

«Valérie Perrin byr på vennskap på grensen til kjærlighet ... en vellykket skildring av noe av det viktigste i verden. Perrin fanger oss igjen med sine vrier og mysterier. Så jag katten, hunden eller partneren ut av godstolen og okkuper den med varm drikke, et pledd og De tre. Da kommer våren litt raskere.»

Steinar Brandslet, Stavanger Aftenblad

Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Å vanne blomster om kvelden - velskrevet fortelling om vennskap og alle valgene som gjør oss til dem vi er.

1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager
Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Å vanne blomster om kvelden - velskrevet fortelling om vennskap og alle valgene som gjør oss til dem vi er.

1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen de bor i, flytte sammen til Paris og aldri miste kontakten med hverandre.

2017: Et bilvrak trekkes opp fra dypet av en innsjø, med en død person inni. En lokal journalist begynner å grave i saken. Sakte, men sikkert avdekker hun det usedvanlig sterke båndet mellom de tre vennene. Hvordan er deres fortid knyttet til personen i bilen? Og hvorfor har de ikke lenger noen kontakt?

Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne boken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang.

«En perle av en roman.» - Le Parisien

Medlemsvurdering:
Nydelig roman♥️ Like fin som Å vanne blomster om kvelden. Har fått ny yndlingsforfatter♥️

Tove Lian

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
594
ISBN
9788202829452
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Trois
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Valérie Perrin byr på vennskap på grensen til kjærlighet ... en vellykket skildring av noe av det viktigste i verden. Perrin fanger oss igjen med sine vrier og mysterier. Så jag katten, hunden eller partneren ut av godstolen og okkuper den med varm drikke, et pledd og De tre. Da kommer våren litt raskere.»

Steinar Brandslet, Stavanger Aftenblad

«Dette er en bok om et dypt vennskap, kanskje den beste jeg har lest om akkurat det.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

«(...) en veldreid underholdningsroman, med alle ingredienser av fortielser, havarerte familier, velstående familier, gode og snille mennesker, hemmeligheter, kjærlighet og tap.» «Boken er godt oversatt og teksten flyter i Kristi Rédis Hegglis oversettelse.»

Guri Hjeltnes, VG

«Av og til føler du at du har levd et helt liv etter at siste side i en bokfortelling er ferdiglest, du lukker boka, både kroppslig og mentalt nesten utslitt - og tenker hva nå? En sånn opplevelse hadde jeg etter den siste romanen til Valérie Perrin «De tre».» «Jeg følte meg helt mørbanket da jeg lukket siste kapittel av denne romanen. » «Begrepet en «pageturner» er nærmest blitt en klisjé, men i mangel av noe bedre bruker jeg den her også.»

Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

Medlemmers vurdering

A
Anne – 08.05.2023

– Jeg ble egentlig veldig skuffet over denne boken. Hadde store forventninger siden jeg fullstendig falt for den forrige boken hennes "Å vanne blomster om kvelden". Den var velskrevet, klok og magisk. "De tre" kunne nesten vært skrevet av en annen person, for formuleringene og ordlyden var veldig ulik den andre. Beskrivelsene og språket virket til tider klønete, og personene i boken mange ganger ikke troverdige. Handlingen er bra, men boken kunne vært kortet ned til 2/3 av sideantallet. Nei, dette var skuffende. Håper hun kan komme med bok nr. 3 som lever opp til forventningene mine.

T
Tove Lian – 05.05.2023

– Nydelig roman♥️ Like fin som Å vanne blomster om kvelden. Har fått ny yndlingsforfatter♥️

g
gerd bjørklund – 04.05.2023

– De tre

E
Eileen – 03.05.2023

– Flott leseropplevelse av en varm, opplysende og nær roman

A
Anne Bråtteng – 03.05.2023

– De tre

G
Gitte Krosvik Pettersen – 03.05.2023

– Veldig godt beskrevet historie om 3 barndomsvenner fra fortid til nåtid. Spennende og interessant lesing fra side 1 til slutt. Veldig vanskelig å legge fra seg boken da den holder leseren hele tiden på tå hev, absolutt IKKE kjedelig.

G
Grethe G.Thørud – 03.05.2023

– En helt nydelig bok! Det å følge disse tre vennenes vei gjennom livet er en gave ,rett og slett.

S
Sidsel Knutsen – 03.05.2023

– Jeg må dessverre si at jeg synes boka er dårlig!! Uinteressant, altfor masse prat. Dessuten er det flere steder rotete språk så man ikke riktig vet hvem av alle rollepersonene det er som uttaler seg. Kjedelig og masete. Huff.

S
Svanhild Bergly – 02.05.2023

– Fin bok, men den når ikke helt opp til Å vanne blomster om kvelden

A
Anne – 02.05.2023

– Super bok. Veldig godt og beskrivende språk.

L
Lillybeth – 02.05.2023

– Fantastisk bok, anbefales! Skulle ha gitt den 10 stjerner. En av mine topp ti, og jeg leser masse.

E
Ellen Kjølberg – 02.05.2023

– De tre

B
Birgit Sørensen – 02.05.2023

– Fantastisk!

S
Sidsel Strand – 02.05.2023

– Igjen en utrolig opplevelse fra Valerie Perrin.

E
Eva Gravem Knutsen – 02.05.2023

– En deilig, varm bok. De tre kommer under huden på deg og underveis kommer ønske om det må gå greit for dem

A
Anne Britt – 23.04.2023

– En alldeles nydelig bok! Vakker, trist, stemningsfull, og litt morsom bok om vennskap og livets opp- og nedturer! Vanskelig å legge fra seg, og samtidig ønsker man at man aldri blir ferdig med den!

A
Anne Hilde Årseth – 07.03.2023

– Denne boken skuffet ikke, den var rørende, vakker med stor livsinnsikt :) Anbefales.

M
Mandy – 13.01.2023

– Vakker – trist – spennende – morsom, jeg koste meg fra første til siste side. Skulle bare ønske at den varte mye lengre... (og boka har nesten 600 sider). :D

Oppdag mer

Bøker som ligner på De tre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

1968

Jan Guillou
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv