Min side Kundeservice Bli medlem

De tre

«(...) en veldreid underholdningsroman, med alle ingredienser av fortielser, havarerte familier, velstående familier, gode og snille mennesker, hemmeligheter, kjærlighet og tap.» «Boken er godt oversatt og teksten flyter i Kristi Rédis Hegglis oversettelse.»

Guri Hjeltnes, VG

Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne lydboken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang. Les mer

439,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne lydboken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang. 1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen de bor i, flytte sammen til Paris og aldri miste kontakten med hverandre. 2017: Et bilvrak trekkes opp fra dypet av en innsjø, med en død person inni. En lokal journalist begynner å grave i saken. Sakte, men sikkert avdekker hun det usedvanlig sterke båndet mellom de tre vennene. Hvordan er deres fortid knyttet til personen i bilen? Og hvorfor har de ikke lenger noen kontakt?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202794750
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Trois

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«(...) en veldreid underholdningsroman, med alle ingredienser av fortielser, havarerte familier, velstående familier, gode og snille mennesker, hemmeligheter, kjærlighet og tap.» «Boken er godt oversatt og teksten flyter i Kristi Rédis Hegglis oversettelse.»

Guri Hjeltnes, VG

«Valérie Perrin har skrevet en herlig roman. Og en svært vakker bok.» «... en bok av typen du gleder deg til å lese videre i.» «Dette er en bok om et dypt vennskap, kanskje den beste jeg har lest om akkurat det.» «De tre er den beste boka jeg har lest så langt i «vårsleppet» til forlagene.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

«Valérie Perrin byr på vennskap på grensen til kjærlighet.» «... en vellykket skildring av noe av det viktigste i verden.» «Perrin fanger oss igjen med sine vrier og mysterier.» «Så jag katten, hunden eller partneren ut av godstolen og okkuper den med varm drikke, et pledd og «De tre». Da kommer våren litt raskere.»

Steinar Brandslet, Stavanger Aftenblad

«Av og til føler du at du har levd et helt liv etter at siste side i en bokfortelling er ferdiglest, du lukker boka, både kroppslig og mentalt nesten utslitt - og tenker hva nå? En sånn opplevelse hadde jeg etter den siste romanen til Valérie Perrin «De tre».» «Jeg følte meg helt mørbanket da jeg lukket siste kapittel av denne romanen. » «Begrepet en «pageturner» er nærmest blitt en klisjé, men i mangel av noe bedre bruker jeg den her også.»

Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

Medlemmers vurdering

G
Gunne Dvergsnes – 29.05.2024

– Interessant og spennende persongalleri

Oppdag mer

Bøker som ligner på De tre:

Beatles

Lars Saabye Christensen
Nedlastbar lydbok 
399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv