BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Det regnet fugler

«Det regnet fugler er en original og vakker roman som hyller naturen, friheten og kjærligheten, alderdommen og muligheten til nye sjanser på tampen av livet.»

Bodil Vorkinn, bibliotekar, Vigga

Dypt inne i Canadas skoger bor Tom og Charlie, to noen-og-åttiåringer fast bestemt på å leve resten av livet etter sine egne regler, fri fra bånd og ansvar. Deres eneste forbindelse til verden utenfor er to hasjdyrkere som fra tid til annen bringer dem forsyninger. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dypt inne i Canadas skoger bor Tom og Charlie, to noen-og-åttiåringer fast bestemt på å leve resten av livet etter sine egne regler, fri fra bånd og ansvar. Deres eneste forbindelse til verden utenfor er to hasjdyrkere som fra tid til annen bringer dem forsyninger. Men eremitt-tilværelsen blir snart forstyrret av to kvinner. Den første er en fotograf på jakt etter overlevende etter de store skogbrannene som raserte Ontario nær hundre år tilbake i tid. Den andre er den vevre Marie-Desneiges, som er på alder med Tom og Charlie, og på flukt fra den psykiatriske institusjonen der hun har tilbrakt nesten hele livet. Skjulestedet i skogen vil aldri bli det samme igjen.

Det regnet fugler er en sjelfull, rørende roman som hyller naturen, friheten og kjærligheten, alderdommen og muligheten til nye sjanser på tampen av livet.

Jocelyne Saucier (f. 1948) har lenge vært en av de mest kritikerhyllede og mest populære romanforfatterne i det fransktalende Canada. Med Det regnet fugler blir hun endelig tilgjengelig på norsk.

«Med Det regnet fugler har forfatteren overgått seg selv ... [En fortelling] så inspirert, så menneskelig! Jocelyne Saucier er en sjelens tryllekunstner.» Le Devoir

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
186
ISBN
9788202627171
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Il pleuvait des oiseaux
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Det regnet fugler er en original og vakker roman som hyller naturen, friheten og kjærligheten, alderdommen og muligheten til nye sjanser på tampen av livet.»

Bodil Vorkinn, bibliotekar, Vigga

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det regnet fugler:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Vrakeren

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
199,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ti amo

Hanne Ørstavik
Paperback 
229,-
 

Slaven

Anand Dílvar
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv