Min side Kundeservice Bli medlem

Din, Margot

«"Din, Margot" er en bok til å bli litt klokere av. (...) Språket, i Mikael Holmbergs oversetting, er i tillegg utsøkt.»

Nettavisen

Din, Margot er en sterk og underholdende roman som tegner et fascinerende portrett av Øst-Tyskland. Den er en gavepakke for alle som ønsker å la seg rive med av en episk historie med sterke karakterer, og den henvender seg like mye til de som ønsker å lære noe om en historisk tid, som til de som først og fremst vil bli underholdt og berørt. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Din, Margot er en sterk og underholdende roman som tegner et fascinerende portrett av Øst-Tyskland. Den er en gavepakke for alle som ønsker å la seg rive med av en episk historie med sterke karakterer, og den henvender seg like mye til de som ønsker å lære noe om en historisk tid, som til de som først og fremst vil bli underholdt og berørt. Med barnets begrensede perspektiv har Vilja en fin oppvekst i Øst-berlin på åttitallet, der faren hennes er korrespondent for en finsk avis.. Men familien flytter tilbake til Finland, og foreldrene går fra hverandre uten at hun skjønner hvorfor. Mellom foreldrene fins bare taus fiendtlighet tilbake. I 2011, etter farens død, finner Vilja en bunke med brev som viser at han hadde en lidenskapelig kjærlighetsaffære med en kvinne ved navn Margot, den gangen de bodde i Øst-Berlin. Vilja bestemmer seg for å reise til Berlin og spore opp kvinnen. Romanen gir et nyansert og interessant bilde av åttitallet i Øst-Tyskland, i tillegg til å være en spennende og medrivende fortelling om kjærlighet og svik, løgn og sannhet. Meri Valkama er debutant. Med Din, Margot vant hun prisen for årets beste debut i Finland i 2021. Din, Margot lå lenge på finske bestselgerlister og mottok en rekke begeistrede anmeldelser. Den kommer ut på et titalls språk.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234708732
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Sinon, Margot

Anmeldelser

«"Din, Margot" er en bok til å bli litt klokere av. (...) Språket, i Mikael Holmbergs oversetting, er i tillegg utsøkt.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Din, Margot:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv