Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Dit elven fører deg

«Den er virkelig god ... En forbløffende stilsikker debutant, med et sanselig, overveldende sjenerøst og fargesterkt språk.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

En besettende historie om tap og kjærlighet.

Colorado, 1940-tallet. Victoria Nash er bare en tenåring, men har likevel ansvaret for husholdningen på familiegården, der de i generasjoner har dyrket fersken. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En besettende historie om tap og kjærlighet.

Colorado, 1940-tallet. Victoria Nash er bare en tenåring, men har likevel ansvaret for husholdningen på familiegården, der de i generasjoner har dyrket fersken.

Den unge dagdriveren Wilson Moon har en mystisk fortid og er blitt fortrengt fra stammeområdet sitt. Han er uønsket av lokalbefolkningen i den lille byen. Da Victoria treffer Wilson, tennes en gnist av lidenskap, men også av fare. De innleder et forhold som for enhver pris må holdes hemmelig. Da Victoria blir gravid, flykter hun alene opp i fjellene. Hun bosetter seg i en liten hytte mens hun kjemper for å overleve i villmarken. Samtidig stiger vannet i elva i dalen og truer med å utslette gården og alt hun kjenner til.

Dit elven fører deg er en historie om kjærlighet og tap, men også om å finne et hjem, en familie, å få kraft og mot til å kjempe - og om å finne trøst der man minst venter det.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205584273
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Go as a river

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Den er virkelig god ... En forbløffende stilsikker debutant, med et sanselig, overveldende sjenerøst og fargesterkt språk.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dit elven fører deg:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Beatles

Lars Saabye Christensen
Paperback 
229,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv