Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å høre hjerteslag

"Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (...)disse stereotypiene ødelegger ikke for leseropplevelsen fordi romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. (...) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen."

Kristine Isaksen, VG

Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma, og første bok i en trilogi.Tin Win er en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og to barn, vet nesten ingenting om hans oppvekst og bakgrunn. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma, og første bok i en trilogi.Tin Win er en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og to barn, vet nesten ingenting om hans oppvekst og bakgrunn.En dag like etter datteren Julia fått sin juridiske embetseksamen, forsvinner han uten et ord. Familien tvinges til å akseptere at det siste sporet slutter i Bangkok. Fire år senere finner Julia en førti år gammel kjærlighetsbrev som faren skrev til en ukjent kvinne i en landsby i Burma.Hos Julia tennes håpet igjen og hun bestemmer seg for å oppsøke kvinnen i brevet. Når Julia ankommer den lille landsbyen i fjellene, ender hun opp i en fremmed verden.

"Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (...) romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. (...) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen." TERNINGKAST 5, Kristine Isaksen, VG"Eksotisk, rørende og tristfin."

Magasinet KK«En vakker fortelling som garantert vil trollbinde leserne.»

Booklist«En episk fortelling som krever en stor pakke lommetørklær.»

Publishers Weekly«Jan-Philipp Sendker har gitt oss en historie som er både sterk og rørende.

Romance Book Reviews"Romanen har den rette blandingen av romantikk, magi, hjertesorger og inspirasjon som vil gjøre den til en favoritt for svært mange ... Denne ypperlige forfatteren har gitt oss en fortelling som er svært mektig og bevegende. Du kommer til å bli grepet av den, og du kommer til å ønske å dele opplevelsen med noen, så god er den.»

Romance Book Reviews"Rørende og gripende skrivekunst."

Sunday Herald

"En magisk fortelling som vil trollbinde deg." My Weekly

«Dette er en bok som rommer mye klokskap og visdom, og en bok som gir deg litt å tenke på. Jeg ble både inspirert av romanen, og den satte i gang noen tankeprossesser.» TERNINGKAST 5, Bokelskerinnen, bokblogger«Alt er beskrevet så enkelt og vart, så ømt og gjennomskinnelig og så vakkert - totalt befridd for klisjéer - at bokas stemning ble sittende i kroppen lenge etter at jeg var ferdig med den.»

TERNINGKAST 5, Rose-Marie, bokblogger"En helt ny og spennende leseopplevelse fra Burma. Gled deg, les sakte!"

Liv Gade, bokblogger"God underholdning, perfekt lettlest og med en akkurat passe dose eksotisk krydder. Anbefales varmt og hjertelig!"

Bøker & bokhyller, bokbloggerINTERNASJONAL BESTSELGER

MILLIONSELGER - SOLGT TIL OVER 20 LAND!

Medlemsvurdering:
Elsket denne boka.Har lest den på engelsk tidligere. Ble fenga fra første setning . Har lest bok nr 2 av Jean -Philipp Sendker Kunsten å være den man er. Gleder meg til bok 3.

Kirsten Beate Saksvik

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
285
ISBN
9788202424961
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The art of hearing heartbeats
Format
21 x 13 cm
Nr
8052735
Serie
Drama
Burma-trilogien 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Det går en understrøm av livsmot gjennom boken som sitter igjen i leseren etter endt lesning. (...)disse stereotypiene ødelegger ikke for leseropplevelsen fordi romanen inneholder virkelig fortellingens kraft. Tin Wins hemmelige og ulykkelige kjærlighetshistorie gjør dypt inntrykk. (...) Stramt oversatt, i et bokmål som flyter godt, av Kurt Hanssen."

Kristine Isaksen, VG

«Alt er beskrevet så enkelt og vart, så ømt og gjennomskinnelig og så vakkert - totalt befridd for klisjéer - at bokas stemning ble sittende i kroppen lenge etter at jeg var ferdig med den.»

Rose-Marie, Rose-Maries litteratur- og filmblogg

«Dette er en bok som rommer mye klokskap og visdom, og en bok som gir deg litt å tenke på. Jeg ble både inspirert av romanen, og den satte i gang noen tankeprossesser.»

Bokelskerinnen, http://bokelskerinne.blogspot.no/

«Ukas bok: "BOKEN ER lettlest og har et godt språk. En nydelig roman om lengsel og kjærlighet, varme og håp. Jeg anbefaler denne varmt og inderlig!"»

Ringerikes Blad

"God underholdning, perfekt lettlest og med en akkurat passe dose eksotisk krydder. Anbefales varmt og hjertelig!"

Bøker & bokhyller, http://beritbok.blogspot.no/

"Eksotisk, rørende og tristfin."

KK

Medlemmers vurdering

H
Hilde – 08.03.2023

– Nydelig!

A
Anne Dorthée Svendsen – 21.05.2020

– Spesiell og veldig fin bok

K
Kirsten Beate Saksvik – 01.05.2020

– Elsket denne boka.Har lest den på engelsk tidligere. Ble fenga fra første setning . Har lest bok nr 2 av Jean -Philipp Sendker Kunsten å være den man er. Gleder meg til bok 3.

A
Anne Dorthée Svendsen – 02.04.2020

– Helt unik og betagende historie

T
Tone – 31.03.2020

– En nydelig bok som anbefales på det varmeste.

E
Elisabeth Pollestad – 10.05.2018

– En av de beste bøkene jeg har lest. Har lånt den bort til venner og kolleger som synes det samme som meg. Kan anbefales på det varmeste

M
May-Lis Samuelsen – 03.06.2016

– Kunsten å høre hjerteslag

C
Cathrine Stavnum – 31.05.2016

– En fantastisk skildring av hva som kan bo i et menneske! Tåredryppende vakkert!

I
Irene Å – 25.04.2016

– Fantastisk flott bok

L
Liv-Randveig Edqvist – 05.04.2016

– Ei nydelig og litt merkelig bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å høre hjerteslag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ikke!

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Vrakeren

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv