Min side Kundeservice Bli medlem

Om utregning av romfang

I

«Litterært ballespark! Hennes lyttende språk suger leseren inn i en varsomt sansende erkjennelsesskrift med hint av thrillerens ubehag og smygende klaustrofobi. ... Sikkert er det at Balle skriver stor litteratur.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

Ute på en kort reise opplever Tara Selter plutselig at tiden er gått i stykker. Hun står fast i attende november og dagen gjentar seg om og om igjen. Hun reiser hjem til ektemannen Thomas, som ikke er fanget i tiden som henne. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Ute på en kort reise opplever Tara Selter plutselig at tiden er gått i stykker. Hun står fast i attende november og dagen gjentar seg om og om igjen. Hun reiser hjem til ektemannen Thomas, som ikke er fanget i tiden som henne. Hver morgen må hun forklare ham om sin virkelighet med vissheten om at neste dag vil forløpe på samme måte. Mens de prøver å tilpasse seg den regnfulle novemberdagen, begynner de å forstå konsekvensene av tidens stillstand.
.Om utregning av romfang 1 er en stor litterær begivenhet. Solvej Balle har brukt trettifem år på dette prosjektet som skal bestå av sju bøker. De tre første bøkene er nominert til Nordisk råds litteraturpris og har fått en fabelaktig mottakelse i hjemlandet Danmark.

VINNER AV NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2022

Detaljer

Forlag
Forlaget Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788232806423
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Om udregning af rumfang
Serie
Om utregning av romfang 1

Anmeldelser

«Litterært ballespark! Hennes lyttende språk suger leseren inn i en varsomt sansende erkjennelsesskrift med hint av thrillerens ubehag og smygende klaustrofobi. ... Sikkert er det at Balle skriver stor litteratur.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Solvej Balle leverer med Om udregning af rumfang et mesterverk til tiden. Om udregning af rumfang er Solvej Balles store comeback, ikke bare til dansk og nordisk skjønnlitteratur, men til europeisk skjønnlitteratur.»

Juryen til Nordisk råds litteraturpris

«Noe av det mest interessante jeg har lest på flere år ... Dette er litteratur på sitt beste, som gjør verden litt ny og frisk. Som om du har fått skarpe briller og nytt høreapparat. Og oppdager at den veldig vanlige hverdagen er ganske digg og helt spesie»

Mari Grydeland, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om utregning av romfang:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-

Vrakeren

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
199,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv