Min side Kundeservice Bli medlem

Persuasion

Logg inn for å se din bonus

Medlemsvurdering:
Anne Elliot og Captain Frederick Wentworth var engang forlovet, men Annes familie tvang henne til å bryte forlovelsen. Mange år har gått siden da, men Anne elsker ham fortsatt. Nå driver omstendighetene dem sammen igjen, og hva vil skje da? Jane Austens bøker er noen av de store romantiske klassikerne. Persuasion er en av de mindre kjente av dem, og dette er egentlig synd. Det er den siste boka Austen skrev før hennes død, og den er modnere og mer reflektert enn de andre. Satiren er bitende og samtidig humoristisk. Men romantikken er hovedsaken i boka. Vi ber om en lykkelig slutt for hovedpersonene.

-Ikorn

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Chartwell Books Inc.,U.S.
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
280
ISBN
9780785841609
Utgivelsesår
2022
Format
19 x 15 cm

Medlemmers vurdering

-
-Ikorn – 30.06.2006

– Anne Elliot og Captain Frederick Wentworth var engang forlovet, men Annes familie tvang henne til å bryte forlovelsen. Mange år har gått siden da, men Anne elsker ham fortsatt. Nå driver omstendighetene dem sammen igjen, og hva vil skje da? Jane Austens bøker er noen av de store romantiske klassikerne. Persuasion er en av de mindre kjente av dem, og dette er egentlig synd. Det er den siste boka Austen skrev før hennes død, og den er modnere og mer reflektert enn de andre. Satiren er bitende og samtidig humoristisk. Men romantikken er hovedsaken i boka. Vi ber om en lykkelig slutt for hovedpersonene.

V
Veronica – 22.05.2005

– "Persuasion" er kanskje et av Jane Austen's minst kjente verk, men dette er ganske ufortjent. Dette er en herlig viktoriansk romantisk historie om konsekvensene av å la fornuften herske over følelser. Hovedkarakteren Anne klarer ikke å glemme sin ungdomsforelskelse, som hun avviste fordi han verken hadde penger eller et kjent navn. Når han så dukker opp igjen mange år senere, dukker gamle minner og følelser opp, men komplikasjonene lar naturligvis ikke vente på seg.
For enhver som liker "Pride & Prejudice" og "Sense & Sensibility" er denne boka absolutt å anbefale. Jane Austen skriver viktoriansk kjærlighets-og sosietetsdrama på en herlig måte, med en intens spenning som hele tiden driver leseren frem. Den vil få deg til å drømme deg rett tilbake til 1800-tallet, og du vil elske det.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Persuasion:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stargate

Ingvild H. Rishøi
Innbundet 
308,- 339,-
 

Draug

Christoffer Lamøy
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv