Meny
Presens maskin - Gunnhild Øyehaug

Presens maskin

roman

«'Presens Maskin' er en vakker bok. Den snåle tittelen feier grunnen under dine føtter før du trer inn i den. Det vil du ikke angre på. Her møter du en dikter som mener 'at å skrive er å seie det som er umogeleg å seie til nokon'. Og likevel mulig.»

, Dagbladet Terningkast 5
«Presens Maskin» handlar om Anna og Laura. Dei er mor og dotter, og idet verda eit overraskande sekund deler seg i to parallelle univers ein gong på 90-talet, blir dei fanga i kvar sin del. Tjueein år seinare har livet gått vidare som om ingenting har skjedd, men i dei to kvinnene sine liv er det noko som ikkje stemmer. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«Presens Maskin» handlar om Anna og Laura. Dei er mor og dotter, og idet verda eit overraskande sekund deler seg i to parallelle univers ein gong på 90-talet, blir dei fanga i kvar sin del. Tjueein år seinare har livet gått vidare som om ingenting har skjedd, men i dei to kvinnene sine liv er det noko som ikkje stemmer.

«Presens Maskin» er ein kjærleiksroman om livets ubotelege einsemd. Om uante konsekvensar av feillesingar, om fåkunne og undring, om merkelege lys på himmelen, strandsniper, barn, språkets indre, uforståelege pianostykke, og ikkje minst, om menneske i relasjon til andre menneske.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Fredrik Wandrup, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolon
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 154
ISBN: 9788205526211
Utgave: 2. utg.
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger