Rachel - en innføring

«Uforskammet, skamløs og veldig morsom»

The Times Literary Supplement

Rachel - en innføring er en kynisk komedie om å bli voksen, eller snarere om ikke å bli det. Romanen er passe uskikkelig og kul, ekstremt velskrevet og samtidig skrikende opptatt av - og avslørende for - et ungt sinn som prøver å finne opp seg selv, om unge mennesker som prøver å finne en identitet, og er på den måten en hyperaktuell klassiker. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Rachel - en innføring er en kynisk komedie om å bli voksen, eller snarere om ikke å bli det. Romanen er passe uskikkelig og kul, ekstremt velskrevet og samtidig skrikende opptatt av - og avslørende for - et ungt sinn som prøver å finne opp seg selv, om unge mennesker som prøver å finne en identitet, og er på den måten en hyperaktuell klassiker.

Allerede i sin noe skandaløse debutroman, ga Martin Amis leserne en av de mest kvalmende troverdige - og merkelig rørende - ungdomsportrettene som noensinne har utstilt sitt begjær på samtidslitteraturens boksider.

Charles Highway er knapt tjue, og forbereder seg litt uengasjert på å bli student i Oxford. Han viser en munter avsky for sin far og planlegger omhyggelig forførelsen av en jente ved navn Rachel - en jente som setter hans narsissistiske kynisme på prøve når han plutselig opplever å være forelsket i henne.

Rachel - en innføring er etter hvert en klassiker fra de indre sirkler av Swinging London, og samtidig en perfekt coming of age-roman som utøver sin tiltrekning også i dag, femti år etter at den kom ut første gang.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
265
ISBN
9788283831405
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The Rachel papers
Format
21 x 13 cm

Anmeldelser

«Uforskammet, skamløs og veldig morsom»

The Times Literary Supplement

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rachel - en innføring:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yoga

Emmanuel Carrère
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv