Meny
Skjønne verden, hvor er du - Sally Rooney

Skjønne verden, hvor er du

; Hilde Stubhaug (Oversetter)

«Irske Sally Rooney følger opp Normal People-suksessen med nok en pikant fortelling om venner og elskere. (...) Rooney har mange talenter: Hun smir skarpe, drivende dialoger. Hun er en kløpper til å beskrive sex og nærheten mellom elskende på en direkte, rørende måte.»

, Dagbladet
Forfatteren Alice treffer Felix, som jobber på et lager. Hun inviterer ham med seg til Roma og han takker ja. I Dublin forsøker Eileen, Alices beste venninne, å komme over et brudd, men som vanlig ender det med at hun begynner å flørte med barndomsvennen Simon. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Forfatteren Alice treffer Felix, som jobber på et lager. Hun inviterer ham med seg til Roma og han takker ja. I Dublin forsøker Eileen, Alices beste venninne, å komme over et brudd, men som vanlig ender det med at hun begynner å flørte med barndomsvennen Simon.

Alice, Felix, Eileen og Simon er fremdeles unge, men de forsøker å finne fotfeste i voksenlivet. De begjærer hverandre, de skuffer hverandre, de blir sammen og de gjør det slutt. De har sex, bekymrer seg for sex, bekymrer seg for vennskap og for verdens tilstand. Befinner de seg i det siste opplyste rommet før mørket blir totalt? Kan de tro på fremtiden, tro på en skjønn verden?

Dette er den tredje romanen til Sally Rooney, forfatteren av bestselgeren Alle Andre, Normal People på engelsk.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 316
ISBN: 9788234701016
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Beautiful world, where are you
Format: 20 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger