Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Vi var familien Mulvaney

Familien Mulvaney ser ut til å ha alt man kan ønske seg. De bor på en pittoresk gård i upstate New York. Michael er en framgangsrik entreprenør og byggmester, og Corinne driver en gårdsbutikk med antikviteter. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Familien Mulvaney ser ut til å ha alt man kan ønske seg. De bor på en pittoresk gård i upstate New York. Michael er en framgangsrik entreprenør og byggmester, og Corinne driver en gårdsbutikk med antikviteter. Sammen er de muntre, kjærlige og trygge foreldre for barna: den kjekke, atletiske Michael, skolelyset Patrick, den populære og godhjertede Marianne, og attpåklatten Judd. De er familien alle i den lille byen Mt. Ephraim ser på med beundring ? og kanskje et snev av misunnelse. Så inntreffer katastrofen på valentinsdagen i 1976, og alle snur dem ryggen. Den tidligere så tette og nære familien rives fra hverandre, og ender, alle på sitt vis, med å leve lappeteppeliv, spredd for alle vinder. Helt til årene som har gått kanskje likevel gjør det mulig å finne en vei tilbake til hverandre.

"Vi var familien Mulvaney" er en av Joyce Carol Oates? mest kjente bøker. Den har blitt filmatisert, og var utvalgt til Oprah Winfreys bokklubb i 2001.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
533
ISBN
9788253036571
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
We were the Mulvaneys
Format
20 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi var familien Mulvaney:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
129,- 429,-

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv