Min side Kundeservice Bli medlem

Regnhegren

Regnhegren av Robbie Arnott er en forbløffende utforskning av menneskelig styrke, kvinnelig vennskap og menneskets skjøre forhold til naturen.

Ren bor alene på en avsides utpost i et land som er herjet av statskupp. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Regnhegren av Robbie Arnott er en forbløffende utforskning av menneskelig styrke, kvinnelig vennskap og menneskets skjøre forhold til naturen.

Ren bor alene på en avsides utpost i et land som er herjet av statskupp. Høyt oppe i de skogkledde åsene overlever hun ved jakt, litt jordbruk og byttehandel - og de fjerne minnene om det som en gang var et normalt liv. Men den stillferdige tilværelsen rakner når en militær enhet anført av en ung kvinnelig soldat trekker opp i fjellene på oppdrag fra regjeringen for å finne en legendarisk skapelse som kalles Regnhegren - en mytisk, farlig fugl med evnen til å forvandle form og påvirke været. Ren insisterer på at fuglen bare er en fantasi, men soldaten gir seg ikke og tvinger dem begge til å legge ut på en krevende, livstruende søken.

Regnhegren handler om prisen vi betaler for ødeleggelsene vi volder, men er også enn rungende hyllest til våre naturlige omgivelser, til vakre landskaper og til den grenseløse, livgivende fantasien.

«Robbie Arnott har egenhendig gjenoppfunnet australsk litteratur. Regnhegren er en himmelstrebende bragd.»

- Bram Presser

«Arnott vever en fortelling som føles både betimelig og tidløst fengslende. En mektig meditasjon over menneskelig grådighet og skjørhet som også åpner for forsoning»

- Australian Book Review

«En intuitive forståelse for flora og fauna og menneskets problematiske, ofte voldelige forhold til nature ...Regnhegren er skrevet med tilbakeholdenhet og eleganse, en tidløs og gripende meditasjon over vårt skjøre forhold til naturen rundt oss.»

- Guardian

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
286
ISBN
9788202748975
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The rain heron
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Regnhegren:

Blå

Maja Lunde
Nedlastbar lydbok 
139,- 169,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1795

Niklas Natt och Dag
Paperback 
229,-
 

Lucy

Jamaica Kincaid
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv