Min side Kundeservice Bli medlem

Brideshead Revisited

The Sacred and Profane Memories of Captain Charles Ryder

Tells the story of Charles Ryder's infatuation with the Marchmains and the rapidly disappearing world of privilege they inhabit. Les mer

156,-
Paperback
Utsolgt
Tells the story of Charles Ryder's infatuation with the Marchmains and the rapidly disappearing world of privilege they inhabit.

Medlemsvurdering:
Etter å ha oppdaget denne boken for drøyt to år siden, bestemte eg meg for å lese den om igjen hvert år uansett hva som foregikk eller hvor eg var. Det har eg greid så langt, for denne boken er garantert den fineste boken eg noen gang har lest. Handlingen foregår for det meste i Oxford, hvor Charles Ryder møter Sebastian Flyte, en utrolig sjarmerende engelskmann som skal vise seg å ha større problemer enn det Charles noen gang kunne vite før det ble for seint. Flere år senere møter Charles familien til Sebastian igjen, og denne gangen faller han for Julia, Sebatians søster. Men heller ikke dette kommer til å gå, for Marchmain familien er alt for forskjellig fra Charles. Det er mye snakk om religion i boken, for familien til Sebastian er alle Katolikker, men når det er snakk om religion så er det viktige ting som Waugh tar opp, men tar opp på en slik måte at det ikke virker viktig i det hele tatt. Det at Waugh greide å skrive boken på 3 måneder er noe eg aldri helt greier å tro. Denne anbefaler eg på det sterkeste!

Janne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin Classics
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
464
ISBN
9780141182483
Utgivelsesår
2000
Format
20 x 13 cm
Priser
The BBC Big Read Top 100 2003

Medlemmers vurdering

J
Janne – 26.10.2006

– Etter å ha oppdaget denne boken for drøyt to år siden, bestemte eg meg for å lese den om igjen hvert år uansett hva som foregikk eller hvor eg var. Det har eg greid så langt, for denne boken er garantert den fineste boken eg noen gang har lest. Handlingen foregår for det meste i Oxford, hvor Charles Ryder møter Sebastian Flyte, en utrolig sjarmerende engelskmann som skal vise seg å ha større problemer enn det Charles noen gang kunne vite før det ble for seint. Flere år senere møter Charles familien til Sebastian igjen, og denne gangen faller han for Julia, Sebatians søster. Men heller ikke dette kommer til å gå, for Marchmain familien er alt for forskjellig fra Charles. Det er mye snakk om religion i boken, for familien til Sebastian er alle Katolikker, men når det er snakk om religion så er det viktige ting som Waugh tar opp, men tar opp på en slik måte at det ikke virker viktig i det hele tatt. Det at Waugh greide å skrive boken på 3 måneder er noe eg aldri helt greier å tro. Denne anbefaler eg på det sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Brideshead Revisited:

Emma

Jane Austen
Innbundet 
171,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rain

Melissa Harrison
Paperback 
140,-
 

Logg inn

Handlekurv