Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Kobrahjerte

roman

«En ektefølt og overbevisende oppvekstroman … Jeg aner en grand finale i bok nummer tre, for Brekke har som vanlig lagt eske inni eske, og disse har jeg lyst til å åpne.»

Aftenposten

Året er 1965. Agathe er 16 år og begynner på musikklinjen på Nissen, men er mest opptatt av å bli voksen fort. Hun vil forstå hvorfor moren fikk et barn hun ikke ønsket seg. Hvorfor kusinen Madeleine er så mismodig, selv om hun er forlovet med den vakre Ahn Jean. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Året er 1965. Agathe er 16 år og begynner på musikklinjen på Nissen, men er mest opptatt av å bli voksen fort. Hun vil forstå hvorfor moren fikk et barn hun ikke ønsket seg. Hvorfor kusinen Madeleine er så mismodig, selv om hun er forlovet med den vakre Ahn Jean. Og hvordan det er å være Inger, bestevenninnen som ble utsatt for overgrep da hun var tretten år. Nøkkelen til kunnskap må ligge i å miste dyden, tror Agathe, og hun leter etter en passende kandidat.

Agathe får raskt mer kjærlighetserfaring enn hun hadde tenkt seg. Med nyervervet kunnskap kaster hun seg både inn i Oslos utelivsmiljøer og de store politiske diskusjonene på midten av 60-tallet. Men får de nye, overveldende erfaringene Agathe til å forstå seg selv, moren og venninnene bedre?

En frittstående fortsettelse av "Alle elsket moren din".

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
281
ISBN
9788203266584
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 13 cm
Serie
Agathe 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En ektefølt og overbevisende oppvekstroman … Jeg aner en grand finale i bok nummer tre, for Brekke har som vanlig lagt eske inni eske, og disse har jeg lyst til å åpne.»

Mari Grydeland, Aftenposten

«'Kobrahjerte' er eit godt og nyansert portrett av Agathe som ung kvinne. ... Skildringa er prega av nitid realisme, og det er positivt meint.»

Marta Norheim, NRK Bok

«På en glimrende måte gir Toril Brekke et fascinerende bilde av en ung kvinne som på 1960-tallet stiller eksistensielle spørsmål om mennesker i livets brytningsfaser.»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kobrahjerte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

M

Antonio Scurati
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv