Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Beviset

«Agota Kristof (...) skrev noen uforglemmelige bøker.» «(...) av den sorten som gjør at du glemmer å gå av bussen, trikken og bybanen.»

Knut Hoem, NRK.no

Etter tvillingbrorens forsvinning over grensen er Lucas alene, forvirret og fra-revet en del av seg selv. Han forsøker å gjøre det gode i et land der det onde har tatt styringen, og der menneskene slåss med traumene etter krigen. Les mer

239,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Etter tvillingbrorens forsvinning over grensen er Lucas alene, forvirret og fra-revet en del av seg selv. Han forsøker å gjøre det gode i et land der det onde har tatt styringen, og der menneskene slåss med traumene etter krigen. Det eneste som vitner om livet med broren, er historiene som er nedskrevet i den store skriveboken. Beviset er en roman om atskillelse, følger av krig og å leve i et samfunn der løgnen blir satt i system. Den er andre bok i Agota Kristofs romantrilogi, en moderne klassiker i europeisk litteratur.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202670191
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
La preuve
Serie
Claus og Lucas 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Agota Kristof (...) skrev noen uforglemmelige bøker.» «(...) av den sorten som gjør at du glemmer å gå av bussen, trikken og bybanen.»

Knut Hoem, NRK.no

«Beviset er andre roman i en triologi av uvanlig kvalitet» «Et slikt postmoderne spill med fiksjoner følger jeg gjerne videre til tredje og siste bind i Agota Kristofs fascinerende trilogi.»

Tom Egil Hverven, Klassekampen Bokmagasinet

«Romanane er korte, men skrivne med ein intensitet og ei eksistensiell smerte som treffer lesaren med rå kraft i eit univers av vald, mishandling, overgrep og drap, lengslar, sorg og sakn.»

Oddmund Hagen, Dag og Tid

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Beviset:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv