Min side Kundeservice Bli medlem

Karolines kjærlighet

«... en litterær sensasjon» «Med «Karolines kjærlighet» har han bevist at han også kan skrive krim.» «Boken er skremmende aktuell» «Forfatteren har en fortellerkunst de aller fleste kan drømme om»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

Karolines kjærlighet er første bind i trilogien om Karoline Blicher, en ambisiøs ung dansk politiker som er forsvarsattache i Russland når vi møter henne i 2013. Hun er en stigende stjerne i det høyrepopulistiske partiet hennes far stiftet, ja noen ser sågar på henne som en mulig framtidig statsministerkandidat. Les mer

439,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Karolines kjærlighet er første bind i trilogien om Karoline Blicher, en ambisiøs ung dansk politiker som er forsvarsattache i Russland når vi møter henne i 2013. Hun er en stigende stjerne i det høyrepopulistiske partiet hennes far stiftet, ja noen ser sågar på henne som en mulig framtidig statsministerkandidat. Hun har studert russisk med journalisten Jesper og Mads i etterretningstjenesten. Sammen var de på tur til St. Petersburg i 2000. I 2013 innleder Karoline, til tross for at hun er gift, et forhold til en russer ansatt i kulturdepartementet. Det viser seg å åpne en ny verden av kontakter og ressurser som kan være til fordel for Karolines karriere. Dermed er bordet dekket for et politisk spill på høyeste nivå, hvor det menneskelige drama tar uventede vendinger.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202788162
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Karolines kærlighed
Serie
Karoline Blicher 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... en litterær sensasjon» «Med «Karolines kjærlighet» har han bevist at han også kan skrive krim.» «Boken er skremmende aktuell» «Forfatteren har en fortellerkunst de aller fleste kan drømme om»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«Kim Leine overbeviser igjen» «Forfatteren beveger seg elegant inn i en ny sjanger, en kompleks spionroman» «Kim Leine viser hvor dyktig og anvendelighaner som forfatter»

Stein Roll, Adresseavisen

«... en høyrepopulistisk og heftig lesefest du ikke vil gå glipp av.» «Leine balanserer både temaene og karakterenes scenetid usedvanlig godt.» «Leines treffende skildringer av indre liv gjør det til en sann glede å lese» «Karolines kjærlighet» har kriminalromanens oppbygging og fortelleroverskuddet til et uforglemmelig storverk.» «Som kriminalroman er den gråteverdig original.»

Joakim Tjøstheim, Dagbladet

«Karolines kjærlighet held grepet frå første side til siste avsnitt. Det er sant, ikkje kikk!» «Leine er djevelsk god til å flette saman ulike historier og presse folk inn i kompliserte dilemma»

Marta Norheim, nrk.no

«... en bok som tidvis er aldeles mesterlig» «... glimter til med det storslagne.» «Det er både underholdningslitteratur og kunnskapsformidlende skriving Leine driver med» «... jeg gleder meg til fortsettelsen»

Ove Mellingen, Telemarksavisa

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karolines kjærlighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv