Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Statsråden kommer

roman

«Fremfor alt er den over gjennomsnittet godt skrevet, umiddelbar og innsiktsfull, medrivende og tankevekkende, og leseren risikerer nok å få en del fordommer om pølser og politikk bekreftet.»

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

I den øverste etasjen i departementet sitter de fremste og de beste, klare til å utøve den politikk som landets øverste myndighet til enhver tid måtte ønske seg. Ingrid er en av dem. Hun er taleskriver for statsråden, som bare sitter noen kontorer nedenfor. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I den øverste etasjen i departementet sitter de fremste og de beste, klare til å utøve den politikk som landets øverste myndighet til enhver tid måtte ønske seg. Ingrid er en av dem. Hun er taleskriver for statsråden, som bare sitter noen kontorer nedenfor.

Ingrids arbeid består i å fortelle historier om et stadig sterkere fellesskap, en stadig lysere fremtid. Men hva skjer når språket smuldrer opp, og hennes egen tillit forsvinner? Hvilke svar har politikken på ønsket om en høyere himmel? Og hvorfor er det slik at jo nærmere makten hun kommer, jo mer maktesløs føler hun seg?

"Statsråden kommer" er en roman fra innsiden av det gode selskap, sett gjennom øynene til en som bare ønsker seg ut. Det er en fortelling om subsidierte kantiner og skidager, om statsråder som melker geiter foran kamera, og den radikale troen på at en annen verden tross alt er mulig.

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
219
ISBN
9788210058417
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Nr
8189366

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Fremfor alt er den over gjennomsnittet godt skrevet, umiddelbar og innsiktsfull, medrivende og tankevekkende, og leseren risikerer nok å få en del fordommer om pølser og politikk bekreftet.»

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

«... en sterk roman om makt og underdanighet i den utøvende politikken.»

Stein Roll, Adressa

«... treffer enhver som kjenner lengsel etter dybde, mening, sannhet og tilhørighet i kontrast til dagliglivets kompromisser og banaliteter.»

Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

«De som vil få hele sannheten om politikkens indre liv, vil bli skuffet. De som vil ha hele sannheten om menneskets indre liv, vil derimot få god valuta i denne romanen.»

Jette Christensen, Vårt Land

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Statsråden kommer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
149,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv