Min side Kundeservice Bli medlem

Øya

«... en crazy historie, med et unik plott som gir deg som leser frysninger langt nedover ryggen.» «Dette er 416 sider med ren underholdning»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

24 år gamle Heather Baxter har nylig giftet seg med lege og enkemann Tom. Han har to barn fra før, tenåringen Olivia og den 12 år gamle sønnen Owen. Selv om Heather gjør sitt beste, er det svært utfordrende å få barna til å akseptere henne. Les mer

399,-

439,- Spar: 40,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

24 år gamle Heather Baxter har nylig giftet seg med lege og enkemann Tom. Han har to barn fra før, tenåringen Olivia og den 12 år gamle sønnen Owen. Selv om Heather gjør sitt beste, er det svært utfordrende å få barna til å akseptere henne.

Da Tom må delta på en konferanse i Australia, bestemmer de seg for at hele familien skal reise. Heather håper det vil gi henne sjansen til å knytte bånd til barna. På turen besøker de Dutch Island, eid av O'Neal-familien. Øya er normalt forbudt for utenforstående, men etter trygling fra Olivia og Owen tar et par medlemmer av O'Neal-familien dem over på deres private ferge. De får streng advarsel om ikke å reise for langt inn i landet, og være tilbake til retur med fergen innen en viss tid.

Mens de kjører rundt på øya, skjer det en tragisk ulykke som snur drømmeferien til det aller verste marerittet du kan forestille deg! Heather og barna blir skilt fra Tom, og tvunget til å rømme uten ham. Nå er det opp til Heather å redde seg selv og barna, og det blir en intens kamp for å overleve.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
412
ISBN
9788202632373
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The island
Format
21 x 17 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«... en crazy historie, med et unik plott som gir deg som leser frysninger langt nedover ryggen.» «Dette er 416 sider med ren underholdning»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øya:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
399,- 439,-
 

Vreden

Alex Michaelides
Innbundet 
449,-
 

Øya

Sarah Pearse
Innbundet 
363,- 399,-
 

Ulven

Samuel Bjørk
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv