Enkebyen 2

de drepte

Thomas Enger mottok strålende kritikker for den fantastiske ungdomsromanen ‘Enkebyen - de bortførte’. Nå er endelig oppfølgeren her – og den er like spennende!

Les mer

99,-

299,- Spar: 200,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer – barnebøker 3 for 2 Velg flere her

Spenning til sommerferien!

Thomas Enger mottok strålende kritikker for den fantastiske ungdomsromanen ‘Enkebyen - de bortførte’. Nå er endelig oppfølgeren her – og den er like spennende!

I Enkebyen-serien møter vi et samfunn som har brutt sammen. Det er flere mennesker enn jorda kan fø på, og både mat og rent vann er mangelvare. Stella og familien hennes har søkt tilflukt i den såkalte Enkebyen, der det er tryggere enn utenfor. Moren hennes er lege, og de har derfor fått opphold. Det virker som en drøm! 

Superspennende dystopi for slukelesere!
Veldig snart oppdager de at i den forjettede Enkebyen er det mye som ikke er som det skal. Byen blir styrt med jernhånd av en tyrannisk gruppe, og i tillegg finnes det en geriljagruppe som har ett eneste mål: Å utrydde jenter, for å få ned folketallet. I ‘De drepte’ har Stella gjort sitt valg. Hun har bestemt seg for å bli med i motstandsbevegelsen Kvinnelegionen. Hun får opplæring i geriljavirksomhet og blir konfrontert med store spørsmål om hvorvidt målet for enhver pris helliger midlet. Samtidig strever hun med å tilpasse seg rutinene i legionen og kjenner på savnet etter familien og vennene sine. Og ingen ting blir lettere av at storebroren hennes er en sentral leder hos motstanderne …

Filmrettighetene er solgt
Produsenten bak Millennium-bøkene har kjøpt rettighetene til Enkebyen-bøkene, så nå gleder vi oss til å se historien om Stella på kino! I mellomtida er det bare å kaste seg over bøkene – mer spennende lesestoff til ferien skal du lete lenge etter!

Første bok i serien, De bortførte, fikk terningkast 5 av VGs anmelder.

Detaljer

Forlag
Capitana
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
301
ISBN
9788284150086
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 14 cm
Nr
8166110
Serie
Enkebyen 2

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Enkebyen 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria
249,-

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
249,- 399,-
 
666
199,-

666

Tom Egeland
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv