Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Amuletten

Bok 1-3

Amuletten er en kjempepopulær bokserier for unge lesere som liker spenning og eventyr. Tegneseriebøkene er utrolig spennende, vakre og stemningsfulle. Her er de tre første fortellingene om de modige barna, merkelige skapningene og kampen mot det onde, samlet i en bok.

De prisbelønte bøkene i Amuletten-serien trollbinder lesere over hele verden. Det er en bokserie å bli helt hekta på. Bøkene gir leselyst både hos de som leser mye og de som leser lite.

Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Amuletten er en kjempepopulær bokserie for unge lesere som liker spenning og eventyr. Tegneseriebøkene er utrolig spennende, vakre og stemningsfulle. Her er de tre første fortellingene om de modige barna, merkelige skapningene og kampen mot det onde, samlet i en bok.

Bok 1: Steinvokteren
Emilys liv blir forandret for alltid da familien havner i en dramatisk bilulykke. Faren dør i ulykken og resten av familien overlever bare så vidt. Emily, moren og lillebror Navin flytter til oldefarens hus på landet. Emily finner en amulett blant alt det rare oldefaren har i huset sitt og tar den på seg. Så begynner merkelige ting å skje.

Bok 2: Steinvokterens forbannelse
Emily og lillebroren har havnet i et magisk rike. De må finne en medisin som kan redde moren deres, men hvordan skal de klare å holde seg i skjul? Og hvem er den mystiske skikkelsen som følger etter dem?

Bok 3: Byen bak skyene
Emily får uventet hjelp fra en fiende. Hun har dårlig tid hvis hun skal klare oppdraget sitt: å redde det magiske riket. For å klare det må hun finne en by som ingen er sikre på om finnes. En farefull ferd venter ...

Prisbelønt bokserie
De prisbelønte bøkene i Amuletten-serien trollbinder lesere over hele verden. Det er en bokserie å bli helt hekta på. Bøkene gir leselyst både hos de som leser mye og de som leser lite.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
615
ISBN
9788283731101
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The Amulet box 1-3
Format
24 x 16 cm
Nr
8212627
Serie
Amuletten 1-3

Om forfatteren

Kazu Kibuishi (f. 1978) er amerikansk, men opprinnelig fra Tokyo i Japan. Kibuishi er forfatter og illustratør, og han både skriver og tegner Amuletten-bøkene. Han har også laget illustrasjoner til bokomslagene til Harry Potter-serien.

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Amuletten:

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv