Meny
 

Blålind

; Carina Westberg (Oversetter)

Serie: Nådegaven 3

Frisk, oppmuntrende, tragisk og vidunderligI en verden der et fåtall mennesker har ekstreme evner som kalles nådegaver, hadde kong Leck en nådegave som gjorde ham i stand til å lyve så alle trodde ham. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

Frisk, oppmuntrende, tragisk og vidunderligI en verden der et fåtall mennesker har ekstreme evner som kalles nådegaver, hadde kong Leck en nådegave som gjorde ham i stand til å lyve så alle trodde ham.

Da Blålind ble dronning ti år gammel, trodde hun at drapet på faren innebar slutten på hans brutalitet og psykopatiske påvirkning.

Hun tok feil.Den svært etterlengtede oppfølgeren til New York Times-bestselgerne Nådegaven 1, Katsa og Nådegaven 2, Flamme er enda mer voldsom, oppkvikkende, vemodig og romantisk. Blålind er nå atten år og mener at rådgiverne overbeskytter henne. Hun sniker seg ut av slottet på nattetid og vandrer gatelangs i sin egen by, forkledd og alene - og risikerer både å bli drept og få hjertet knust.Du trenger ikke å ha lest Katsa eller Flamme for å elske Blålind. Men hvis du ikke har lest dem, vil du lengte etter å gjøre det etterpå.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?