Min side Kundeservice Bli medlem

Blodets forbannelse

fantasyroman

Med "Blodets forbannelse" blir triologien om nattjegerne nå avsluttet, og hvilken avslutning dette har blitt. De to foregående bøkene, "Blodets galskap" og "Blodets hevnere", har fått flotte anmeldelser og mange entusiastiske lesere, men "Blodets forbannelse" er om mulig enda mer besettende. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Med "Blodets forbannelse" blir triologien om nattjegerne nå avsluttet, og hvilken avslutning dette har blitt. De to foregående bøkene, "Blodets galskap" og "Blodets hevnere", har fått flotte anmeldelser og mange entusiastiske lesere, men "Blodets forbannelse" er om mulig enda mer besettende. Den tidligere kamptrellen, Eskil, er på vei for å hevne sin fortid i fangenskap hos storjarlen, og med seg i følge har han to rødøyede ledsagere med helt overnaturlige krefter. Selv hvor mange krigere storjarlen mobliserer for å drepe Eskil, virker det som om Eskils følge er ustoppelig. Men det skjuler seg en forræder i følget hans.

En viktig sak til slutt. Boken om nattjegerne leses av folk fra 12 til i alle fall 60 år. Den aldersgrupperingen finnes ikke på Mentor.

Detaljer

Forlag
Fair forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
416
ISBN
9788282970518
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 15 cm
Serie
Nattjegerne 3

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blodets forbannelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv