Min side Kundeservice Bli medlem

De utvalgte

Kul, spennende og original tegneserie fra prisvinnende duo. Møt havfruer, vetter, pirater og en fe med et ramsalt språk, i en fortelling full av spennende plottwister, slagkraftige vitser og slående illustrasjoner. Les mer

299,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Kul, spennende og original tegneserie fra prisvinnende duo. Møt havfruer, vetter, pirater og en fe med et ramsalt språk, i en fortelling full av spennende plottwister, slagkraftige vitser og slående illustrasjoner. Første bok i ny serie.

«Aldriøya: de utvalgte» ble kåret til «Årets barnebok for eldre lesere» i Australia - og det er første gang en tegneserie vinner denne prisen.

Bee og gjengen hennes er hjemløse ungdommer som holder til på søppeldynga. Da en fremmed gutt redder livet til Bee under dramatiske omstendigheter, inviterer hun han til å bo med dem. Men det viser seg at gutten skjuler en hemmelighet: Han kommer fra et magisk sted som kalles Aldriøya. Øya er truet av onde pirater som vil tappe stedet for magi, og gutten trenger hjelp. Kan Bee og vennene hennes overvinne piratene? Og kan de få et hjem på Aldriøya?

Boken er plassert på nivå fem i Comix, men alle som liker actionfylte bøker med humor, vil ha stor glede av denne tegneserien.

«Gjør plass på hylla til denne nye fantasy-tegneserien.med røtter i en klassisk fortelling. Den er full av actionfylte kamper og foregår i en fantastisk steampunk-verden.» School Library Journal

«En godt konstruert fortelling som er eventyrlig og medrivende ... Illustrasjonene fanger leserens oppmerksomhet ved å være fargesterke, uttrykksfulle, kreative og varierte ... mangfoldig rollebesetning.»
Kirkus Reviews

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
194
ISBN
9788234719080
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Neverlanders
Format
24 x 16 cm
Serie
Comix nivå 5
Aldriøya 1

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De utvalgte:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv