Min side Kundeservice Bli medlem

Den uendelige historie

Del 2 : del II

Bastian, 10 år, har det ofte trist og vanskelig. En dag finner han en bok i et antikvariat, gjemmer seg bort og begynner å lese. Dermed vandrer leseren sammen med Bastian til landet Fantásia, og virvles inn i begivenheter skapt av hans egen fantasi. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Bastian, 10 år, har det ofte trist og vanskelig. En dag finner han en bok i et antikvariat, gjemmer seg bort og begynner å lese. Dermed vandrer leseren sammen med Bastian til landet Fantásia, og virvles inn i begivenheter skapt av hans egen fantasi. Dette er bind 2 av 2.

Medlemsvurdering:
Dette er historien med stor H. Boken handler om Bastian en 10 år gammel gutt. En dag blir Bastian forfulgt av noen ekle gutter og han gjemmer seg i en gammel bokhandel. Her finner han en mystisk bok som han låner med seg. Bastian leser denne boken på et gammelt loft på skolen, her får han virkelig den rette stemningen. Han oppslukes helt i historien og suges inn i handlingen, han spiller brått en større del enn han vil tro. Boken han leser handler om Fantasia, en fantasiverden skapt av menneskenes drømmer og håp.
En utrolig bra bok, og filmatiseringen er også veldig bra. Her får man noe å tenke på!

crazy

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202615079
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Die unendliche Geschichte
Priser
Oversetterprisen 1983
Serie
Den uendelige historie 2

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

c
crazy – 02.10.2005

– Dette er historien med stor H. Boken handler om Bastian en 10 år gammel gutt. En dag blir Bastian forfulgt av noen ekle gutter og han gjemmer seg i en gammel bokhandel. Her finner han en mystisk bok som han låner med seg. Bastian leser denne boken på et gammelt loft på skolen, her får han virkelig den rette stemningen. Han oppslukes helt i historien og suges inn i handlingen, han spiller brått en større del enn han vil tro. Boken han leser handler om Fantasia, en fantasiverden skapt av menneskenes drømmer og håp.
En utrolig bra bok, og filmatiseringen er også veldig bra. Her får man noe å tenke på!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den uendelige historie:

Se flere

Logg inn

Handlekurv