Meny
 
Det rykende timeglasset
Det rykende timeglasset

Det rykende timeglasset

; Karl James Mountford (Illustratør) ; Kari Engen (Oversetter)

Serie: De uvanlige 2

Det onde selskapet Sørgesangerne truer hele samfunnet i Lundinor. Ivy og Seb Sparrow er den eneste som kan stoppe dem. Spennende sluke-fantasy! Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Spennende fantasy!

Det onde selskapet Sørgesangerne truer hele samfunnet i Lundinor. Ivy og Seb Sparrow er den eneste som kan stoppe dem. Spennende sluke-fantasy!

Ivy og Seb er tilbake i den fortryllede undergrunnsbyen Lundinor, der helt vanlige gjenstander har veldig uvanlige egenskaper. Men de oppdager fort at byen de ankommer ikke er den samme som de forlot etter eventyrene i ‘Den skjeve mynten’: De brosteinsbelagte gatene har blitt forvandlet til frodige, grønne områder, og en jungel av vårblomster bukter seg mellom de uvanlige butikkene. Det ser ut som alt er vel i Lundinor.

Mørket truer
Like under den livlige overflaten truer mørke krefter, og uvanlige handelsfolk har begynt å bli urolige. Ivy og Seb vikles snart inn i en farlig kabal som kan dømme alle uvanlige til en katastrofal skjebne ... Klarer søsknene å sette en stopper for Dirge-bandens onde planer? Ved hjelp av den ekstraordinære vennen Valian og noen eksepsjonelt uvanlige gjenstander, tar søsknene opp kampen mot de onde kreftene som blomstrer i Londons undergrunn.

Jennifer Bells serie fra Londons underverden har bergtatt lesere i mange land. Dette er bøker som gir leseglede!

 

Fakta

Utdrag