Det tynne sverdet

; Alexander Jansson (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

'Det tynne sverdet' er et spennende eventyr om vennskap, om retten til å leke, om å kjempe for det man har kjært. Og ikke minst er boka en strålende mulighet til å legge vekk iPads og telefoner til fordel for høytlesningens magiske stunder.

, Dagbladet Terningkast 5
Når mammaen til Sasja dør, bestemmer han seg for å følge etter henne til Dødsriket for å hente henne tilbake. Ny moderne klassiker fra Frida Nilsson, den prisbelønte og kritikerroste forfatteren av bestselgeren Ishavspirater. Les mer
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ingen levende får komme inn i Dødsriket, men Sasjas nekter å gi slipp på mammaen sin. Ferden skal vise seg å bli både innholdsrik og farlig. Underveis får han heldigvis nye venner - venner som hjelper ham med det han har kommet for å gjøre: Overliste Døden. For Sasja er ikke klar for å miste mamma, han skal hente henne tilbake.

Om å lykkes sammen
Sasja skulle ikke engang ha klart å komme seg inn i Dødsriket, det er jo ikke adgang for levende. Men han klarer å komme seg opp på bredden etter å ha krysset vannet. Heldigvis besitter han en viktig egenskap, som hjelper ham videre: Han er en god venn, og han har lett for å få nye venner. Først treffer han grisen Trine, og sammen kommer de seg videre i eventyret, før de treffer nye venner …

Ny litterær barnebokstjerne
Frida Nilsson seiler opp som en virkelig stor barnebokforfatter. Allerede da Ishavspirater kom ut i 2017 ble hun omtalt som den nye Astrid Lindgren, hun kan også minne om Maria Parr. Med Det tynne sverdet befester Nilsson stillingen. Dette er en klassisk fortelling med røtter i mytologien, fornyet og aktualisert for nye generasjoner, og forsynt med nydelige illustrasjoner.

 

Fakta