Meny
Det tynne sverdet - Frida Nilsson
Det tynne sverdet - Frida Nilsson

Det tynne sverdet

; Alexander Jansson (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

«'Det tynne sverdet' er et spennende eventyr om vennskap, om retten til å leke, om å kjempe for det man har kjært. Og ikke minst er boka en strålende mulighet til å legge vekk iPads og telefoner til fordel for høytlesningens magiske stunder.»

, Dagbladet Terningkast 5
«Det tynne sverdet» handler om vennskap og om å kjempe for det man har kjært, og byr på magiske lesestunder, for både voksne og barn. Forfatter Frida Nilsson blir sammenliknet med Astrid Lindgren og Maria Parr. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ingen levende får komme inn i Dødsriket, men Sasjas nekter å gi slipp på mammaen sin. Ferden skal vise seg å bli både innholdsrik og farlig. Underveis får han heldigvis nye venner - venner som hjelper ham med det han har kommet for å gjøre: Overliste Døden. For Sasja er ikke klar for å miste mamma, han skal hente henne tilbake.

Om å lykkes sammen
Sasja skulle ikke engang ha klart å komme seg inn i Dødsriket, det er jo ikke adgang for levende. Men han klarer å komme seg opp på bredden etter å ha krysset vannet. Heldigvis besitter han en viktig egenskap, som hjelper ham videre: Han er en god venn, og han har lett for å få nye venner. Først treffer han grisen Trine, og sammen kommer de seg videre i eventyret, før de treffer nye venner …

Ny litterær barnebokstjerne
Frida Nilsson seiler opp som en virkelig stor barnebokforfatter. Allerede da Ishavspirater kom ut i 2017 ble hun omtalt som den nye Astrid Lindgren, hun kan også minne om Maria Parr. Med Det tynne sverdet befester Nilsson stillingen. Dette er en klassisk fortelling med røtter i mytologien, fornyet og aktualisert for nye generasjoner, og forsynt med nydelige illustrasjoner.

 

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Maya Troberg Djuve, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 516
ISBN: 9788203263415
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Det tunna svärdet
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 16 cm
Nr: 8131457
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger