Meny
 

Dødens bok

begynnelsens bøker : tredje bok

; John Grande (Oversetter)

Serie: Begynnelsens bøker / The books of beginning trilogy 3

Serien om Begynnelsens bøker har trollbundet leserne fra første side. Vil søsknene Emma, Kate og Michael klare å finne Dødens bok før Stormagulen får tak i den? Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Idet Dødens bok begynner er Emma tatt til fange av Stormagulen. Han ønsker å vinne herredømme over den mektigste og grusomste av de tre magiske bøkene, og han regner med at boka vil finne en vei til sin eier, Emma.

Den store reisen
Snart er Emma i gang med en reise av både denne og en annen verden, hvor hun møter grufulle uhyrer og gjenferd, så vel som det mørkeste i seg selv. Etter hvert som selve stoffet tiden er laget av begynner å rakne, blir Emma den siste brikken i et forbløffende puslespill. Hun blir nødt til å fatte knusende valg, hun står med både verdens og brorens og søsterens skjebne i hendene. Hun må skaffe herredømme over Dødens bok, før Stormagulen.

Krigen
I mellomtida blir Kate og Michael tvunget ut i åpen krig med Stormagulens overveldende styrker. For å redde verden fra hans grusomme klør, må de bringe de tre bøkene sammen: Smaragdatlaset, Ildkrøniken og Dødens bok. Det vil frigjøre enorme krefter – men vil samtidig kanskje ta livet av dem alle. Vil de bli nødt til å ofre seg selv?

Begynnelsens bøker har tatt unge lesere med storm verden over – det er bare å glede seg til denne fantastiske leseropplevelsen, spekket med forundring og personlighet.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 494
ISBN: 9788202439361
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The black reckoning
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8082618
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger