Min side Kundeservice Bli medlem

Eklipse

Tre katter, slekt av din slekt, skal ha stjernenes makt i sine poter.

De tre barnebarna til Ildstjerne har fått høre profetien om den mektige skjebnen som venter dem, og ansvaret med å avgjøre klanens framtid er en tung bør å bære. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Tre katter, slekt av din slekt, skal ha stjernenes makt i sine poter.

De tre barnebarna til Ildstjerne har fått høre profetien om den mektige skjebnen som venter dem, og ansvaret med å avgjøre klanens framtid er en tung bør å bære. Men innerst inne lengter hver av de tre etter makt: Løvelabb drømmer om å være uovervinnelig i kamp, mens Kristtornpote vil bli leder og Blåstrupepote vet at det bare er han som kan se den sanne fortiden og framtiden til dem alle. Styrkene deres blir satt på
prøve når Tordenklanen plutselig blir angrepet - og alle fire klaner blir kastet ut i en kamp som ingen av kattene noen sinne har sett maken til.

Det legger seg en mørk skygge over skogen, og en mystisk fremmed varsler mer trøbbel i vente. For første gang virker det som om Stjerneklanen ikke kan gi kattene svarene de trenger.

Krigerkodeksen blir satt på prøve. En skjebnesvanger krise truer med å rive de fire klanene fra hverandre og ødelegge alt kattene hittil har basert livene sine på.

Detaljer

Forlag
Juritzen jr
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293304951
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Eclipse
Serie
Kattekrigerne 16
Kattekrigerne. Serie 3, Kraften av tre 4

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eklipse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv