En hemmelig verden

Fra forfatteren bak Spilledåsen-serien kommer en ny, magisk serie for barn! Småfolkets vokter er en eventyrlig barnebok-serie som passer perfekt for dem som liker fantasy og spenning! Midt i blinken for alle som liker Nordlys- og Spilledåsen-bøkene. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fra forfatteren bak Spilledåsen-serien kommer en ny, magisk serie for barn! Småfolkets vokter er en eventyrlig barnebok-serie som passer perfekt for dem som liker fantasy og spenning! Midt i blinken for alle som liker Nordlys- og Spilledåsen-bøkene.

Bestemoren til Elina har alltid snakket om en hemmelig verden full av et magisk småfolk. Når hun havner på sykehjem, forstår Elina at det er mer enn bare en gammel dames hallusinasjoner: Bestemor er nemlig beskytteren av det magiske folket som lever i skjul blant menneskene, og nå må Elina overta rollen som småfolkets vokter. Ved å smøre en magisk krem på øyelokkene kan Elina plutselig se den hemmelige verdenen av feer, nymfer, gnomer og andre eventyrlige vesener rundt henne. Småfolket hjelper til vanlig menneskene med å ta vare på naturen, men nå trenger de hjelp selv: En av dem er forsvunnet, og Elina er den eneste som kan ordne opp!

Småfolkets vokter vant elevenes pris under den store tegneseriefestivalen i Angoulême i 2022!

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
58
ISBN
9788283731538
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
La pommade de fée
Format
25 x 18 cm
Serie
Småfolkets vokter 1

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En hemmelig verden:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv