Min side Kundeservice Bli medlem

Et slør av skygger

Buskestjerne, lederen av Tordenklanen, jakter fortsatt på dem han mener bryter krigerkodeksen, og han blir stadig strengere. Foreløpig får han styre som han vil, men det fins noen få rundt innsjøen som vet sannheten: Dette er ikke den ekte Buskestjerne! En mystisk og ond katt har tatt styringen over kroppen hans, men Buskestjernes ekte ånd kjemper for å ta tilbake kontrollen. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Buskestjerne, lederen av Tordenklanen, jakter fortsatt på dem han mener bryter krigerkodeksen, og han blir stadig strengere. Foreløpig får han styre som han vil, men det fins noen få rundt innsjøen som vet sannheten: Dette er ikke den ekte Buskestjerne! En mystisk og ond katt har tatt styringen over kroppen hans, men Buskestjernes ekte ånd kjemper for å ta tilbake kontrollen.Tiden er knapp, for gnisningene mellom klanene er i ferd med å bryter ut i full krig. Kan Rotlabb og de andre hjelpe ham?

Spenningen og intrigene fortsetter i denne sjuende serien av Kattekrigerne. For nye lesere er serier syv den perfekt introduksjon til klankattenes verden, mens dere trofaste lesere endelig får svar på hva som skjer rundt innsjøen i tiden etter Skyggetegn.

Detaljer

Forlag
Juritzen jr
Språk
Bokmål
ISBN
9788283571202
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Veil of shadows
Serie
Kattekrigerne
Warriors: the broken code 3
Kattekrigerne. Serie 7, Knust kodeks 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et slør av skygger:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv