Meny
 

Harry Potter og barnets forbannelse

del én og to

; John Tiffany ; Jack Thorne ; Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Serie: Harry Potter 8

«Igjen har Rowling tryllet frem en fascinerende og kompleks story, ispedd passe doser humor, sterke følelser, dramatisk fremdrift og mørk ondskap, som igjen truer med å bryte ut over verden – der det heldigvis finnes en ny generasjon uredde, tryllestavsvingende antihelter.»

, VG Terningkast 5
Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå. Harry Potter og barnets forbannelse er et teaterskript, og regnes som den sjuende boka om Harry Potter. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vi gleder oss

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå. Harry Potter og barnets forbannelse er et teaterskript, og regnes som den sjuende boka om Harry Potter.

Harry jobber nå i Magidepartementet. Han er overarbeidet og stressa, og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Harry Potter og barnets forbannelse er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Denne boken er teaterskriptet. Harry Potter og barnets forbannelse regnes som den åttende boken om Harry Potter. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017.

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Jon H. Rydne, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 343
ISBN: 9788202525460
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Harry Potter and the cursed child
Alder: Ungdom
Format: 23 x 16 cm
Nr: 8090114
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger