Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Harry Potter og de vises stein

Harry Potter og De vises stein er vår tids største barnebokklassiker og den første boka i serien om Harry Potter.Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos den ekle familien Dumling, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Harry Potter og De vises stein er vår tids største barnebokklassiker og den første boka i serien om Harry Potter.Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. Han bor i et kott under trappa hos den ekle familien Dumling, og han har ikke feiret bursdagen sin på elleve år.Men alt dette endrer seg når en ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom - et utrolig sted som Harry og alle som leser om ham aldri vil glemme. Her får Harry venner, og magien gjennomsyrer alt fra skoletimer til måltider. Men et skjebnesvangert møte venter ham. Vil Harry, gutten med sikksakkarret, leve opp til forventningene alle har til ham?Omslaget er illustrert av Andrew Davidson.

Medlemsvurdering:
Hei Bokkilden, Tusen takk for de norske bøkene du har sendt meg. Tjenesten din er utmerket. Det er aldri noen problemer. Bøkene jeg har bestilt fra deg kommer alltid i perfekt stand, på kort tid, uten problemer med toll. Jeg vet at det ikke er lett for folk som bor utenfor Norge å bestille norske bøker, så tusen takk! David

David Walker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
280
ISBN
9788202523619
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Harry Potter and the philosopher's stone
Format
21 x 14 cm
Serie
Harry Potter-universet
Harry Potter 1

Medlemmers vurdering

D
David Walker – 04.03.2023

– Hei Bokkilden, Tusen takk for de norske bøkene du har sendt meg. Tjenesten din er utmerket. Det er aldri noen problemer. Bøkene jeg har bestilt fra deg kommer alltid i perfekt stand, på kort tid, uten problemer med toll. Jeg vet at det ikke er lett for folk som bor utenfor Norge å bestille norske bøker, så tusen takk! David

E
Elise – 25.05.2020

– Her er det litt problematisk at de samme vurderingene/anmeldelsene vises for to forskjellige utgaver av boka, hvorav en er illustrert, og en er uten illustrasjoner.

E
Elise – 20.05.2020

– Det er flere som skriver om de fine illustrasjonene. Så vi ble ganske skuffa over at boka ikke inneholder en eneste illustrasjon. Men boka er sikkert fin...

S
Sigurd Grytten – 19.09.2019

– Skal du gi barna dine leseglede så er dette en riktig investering

C
Chelcia – 12.08.2019

– Fem stjerner, og femti poeng til Griffing!

M
Marianne – 26.01.2016

– Fint illustrert

T
TS – 26.01.2016

– Min sønn på 9 år elsket denne.

C
Cecilie M – 17.01.2016

– Boken ble lest til og elsket av min to barn på 6 & 9 år. Morsomt med illustrasjonene som levendegjorde fortellingen -spesielt for den yngste som uten illustrasjonene nok ikke hadde vært så interessert.

A
Anniken – 16.01.2016

– Den herlig spennende boken blir enda mer levende med de flotte illustrasjonene. Kjempefin når du skal lese for de minste i huset!

I
IKP – 13.01.2016

– Harry Potter og de vises stein

A
Anita Charlotte – 31.08.2009

– Dette er første bok i en serie på i alt sju bøker som handler om Harry Potter. Om en så skal lese bare syv bøker i sitt livet er jeg ikke i tvil om at det må bli disse! I første bok møter vi Harry som er en tilsynelatende helt normal gutt helt til han plutselig får brev fra en trollmannsskole som inviterer Harry til å begynne på trollmannsskolen Galtvort. Så blir trollmannsbanken Flirgott ranet, Harry Potter og vennene hans er sikker på at det som er i ferd med å hende, kan det være at noen skjuler noe på skolen? En kjempefin bok om en gutt som blir kastet ut i en magisk verden og møter en utrolig verden hvor han til og med får seg venner - noe som til da ikke har vert mulig på grunn av den slemme fetteren Dudleif. Boken er lettlest, spennende til tusen og anbefales både for barn og voksne!

O
Oda – 18.08.2009

– Dette er den første boka/lydboka i J.K. Rowlings serie om Harry Potter. :)) Han er elleve år når han får vite at han ikke trenger å bo hos de kjipe slektningene sine mer enn i sommerferien! Han skal nemlig gå på Galtvort - trollmenn og hekseskolen! Her treffer han de to bestevennene sine Ronny og Hermine, og må kjempe mot Voldemort, som drepte foreldrene hans, og etterlot ham med et sikksakkarr i panna! Dette var en spennende lydbok, med masse magiske trylleformler og skumle planer! Gleder meg til å høre den neste lydboka i serien om Harry Potter!

A
Andreas – 08.08.2009

– Denne boka er J.K. Rowlings første i serien om trollmannen Harry Potter, som går på Galtvort skole for hekseri og magi. I boka følger vi Harry og hans venner Ronny og Hermine. Harry finner fort ut av at han er spesiell, han har nemlig magiske evner. Boken er knallbra skrevet og beskrivelsene er helt fantastiske. Leserene møter mange slags magiske vesener og uhyrer. Boka skildrer på en fascinerende måte kampen mellom det gode og det onde. Har du ennå ikke lest denne boka, er det jammen meg på tide! Det har også blitt laget filmer av bøkene om Harry, men jeg vil på langt nær si de når opp på samme nivå.

L
Lill – 30.03.2009

– Den første boken om Harry Potter, den intetanende unge gutten ifra Surrey som plutselig blir trollmann, trollbandt meg fra første side. Spenningen og undringen vil sitte i deg og for meg var det nesten umulig å legge boken fra meg. For i denne boken ligger det en fantastisk verden, full av undere og magi og herlige skikkelser og steder, - men som alle andre verdener har selv de fantastiske sine mørke sider. Harry finner ut dette mens han vandrer inn i denne nye verdenen, - og mer enn det; han finner ut at det mørke har en nær forbindelse med seg selv. Dette er en bok alle burde få med seg. Mer er det virkelig ikke å si om det.

B
Bokslukern – 09.01.2009

– Harry Potter har bergtatt en hel generasjon, og vil nok fortsette å strø om seg med sin magi langt inn i framtiden. Det er noe med denne gutten, og denne trollmannsverdenen som trollbinder oss. Harry Potter er en foreldreløs gutt som bor i et kott under trappa hos tanten, onkelen og sin ufordragelige fetter, Dudleif. Han blir herset med både hjemme og på skolen, og det er ingenting spesielt med ham, tror han. Sommeren han fyller elleve år begynner mystiske ting å skje. Familien Dumling blir bombardert med brev til Harry! Dumlingene bestemmer seg for å rømme fra brevene, men at ingen kan rømme fra magi og trollmenn skal de snart få erfare. Snart finner Harry ut at han er en ekte trollmann! Denne boken passer for alle i alle aldre, for de som liker og lese og de som ikke liker å lese. Dette er en av de beste historiene som noen gang er skrevet, og har du enda ikke hørt den: gled deg!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og de vises stein:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Skam

Julie Andem
Innbundet 
272,- 299,-
 

Skam

Julie Andem
Innbundet 
272,- 299,-
 

Skam

Julie Andem
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv