Min side Kundeservice Bli medlem

Harry Potter og ildbegeret

Det er sommerferie før det fjerde året på Galtvort, og en natt bråvåkner Harry med en brennende smerte i arret i pannen. Han har hatt en merkelig drøm han ikke kan la være å bekymre seg over - helt til han får en herlig invitasjon fra Ronny til verdenscupen i rumpeldunk!Snart er han sammen med Ronny og Hermine, og jubler over å få se en rumpeldunkkamp på toppnivå. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det er sommerferie før det fjerde året på Galtvort, og en natt bråvåkner Harry med en brennende smerte i arret i pannen. Han har hatt en merkelig drøm han ikke kan la være å bekymre seg over - helt til han får en herlig invitasjon fra Ronny til verdenscupen i rumpeldunk!Snart er han sammen med Ronny og Hermine, og jubler over å få se en rumpeldunkkamp på toppnivå. Men så skjer det noe forferdelig som kaster en skygge over alle, og spesielt Harry. Dystre, maskerte skikkelser marsjerer gjennom området, og like etter oppdager Hermine en lysende dødningeskalle på himmelen. Alt tyder på at Voldemort er i ferd med å vende tilbake ...Harry Potter og Ildbegereter den fjerde boka i serien om Harry Potter.Omslaget er illustrert av Jonny Duddle.

Medlemsvurdering:
Jeg har lest Harry Potter bøkene på fransk med mine barn, så på engelsk, og nå i Norsk. Jeg elsker ! og bare ti dager å ankomme i Frankrike, det er rask

Jean Philippe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
646
ISBN
9788202523275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Harry Potter and the goblet of fire
Format
22 x 16 cm
Serie
Harry Potter-universet
Harry Potter 4

Medlemmers vurdering

N
Niko E. – 28.07.2020

– Fantastisk!

N
Niko E. – 28.07.2020

– Fantastisk!

J
Jean Philippe – 14.12.2016

– Jeg har lest Harry Potter bøkene på fransk med mine barn, så på engelsk, og nå i Norsk. Jeg elsker ! og bare ti dager å ankomme i Frankrike, det er rask

L
Linn – 27.01.2016

– Harry Potter og ildbegeret

A
Anita Charlotte – 31.08.2009

– Dette er fjerde bok om Harry Potter og vennene hans og på nytt blir vi kastet ut i magiens verden. I "Harry Potter og ildbegeret" får vi være med på verdenscup i rumpeldunk - en fargerik begivenhet som absolutt er verd å få med seg! Men på verdenscupen skjer det også merkelige ting - maskerte menn går igjennom leiren og lager bråk. Kan det bety at Voldemort er tilbake? Når Harry og vennene kommer tilbake til skolen oppdager de at det også der skal bli et år helt utenom det vanlige. Du som skal til å ta fatt på "Harry Potter og ildbegeret" kan glede deg til en virkelig storslagen opplevelse! Kos deg!

O
Oda – 18.08.2009

– Ved det fjerde året på Galtvort slutter Harry sommerferien med å dra og se på verdensmesterskapet i Rumpeldunk sammen med Ronny Wiltersens familie. Der kommer dødseterne og ødelegger kvelden etter kampen, og mye tyder på at noe skjer på den onde kanten. Når de kommer til skolen skal det holdes en tretrolmannsturnering, og ingen vet hvorfor Harry, enda han er for ung er meldt på! Nå er det ingen vei tilbake! Dette er en spennende og skummel lydbok. Den fjerne i serien. Den mest spennende og skumle hittil i serien. Veldig kjekt å høre på. Anbefaler den for alle! <3

R
Rotta – 22.01.2006

– Denne lydboka er en av de beste lydbøkene jeg noen gang har hørt på. Historien er veldig spennende og gripende og det gjør det heller ikke noe værre at det er en flink og behagelig stemme en hører fortelle historien. Harry Potter er nå 14 år gammel og gleder seg til sommerferien er over. Han hater å sitte fanget i huset sammen med Dumlingene. Da han kommer seg til skolen med Galtvortekspressen som går fra plattform 9 3/4, blir alt mye bedre tenker han, men det han ikke vet er at det blir et spennende for ikke å si skummelt og farlig skoleår for ham!
Det skal nemlig skje noe helt spesielt på Galtvort i år! Tretrollmannsturneringen skal ta plass ved Galtvort skole for hekseri og trollsom. Absulutt en verdig lydbok å høre på.

N
Nosferatu – 15.09.2005

– Min hittil favoritt av Harry Potter bøkene. Boka er spennende og til tider ganske skummel og nervepirrende lesning selv for voksne som meg. Jeg hadde vanskeligheter med å legge fra meg boka, så tiltross for at den er tykk og inneholder over 600 sider, leste jeg den ut i løpet av en dag. Boka starter med at Harry Potter får bli med Wiltersen familien til det spennende verdensmesterskapet i Rumpeldunk. Da han senere ankommer Galtvort skole for sitt 4. skoleår, får de besøk av to andre skoler som har kommet for å konkurrere i Tretrollmanns turneringen, som er både spennende og nervepirrende til tider. Gygrid møter underlig nok en likesinnet, og mere kan jeg ikke avsløre.
Anbefales på det sterkeste!

S
Svenni – 29.08.2005

– Mine damer og herrer, han er tilbake! Dette er den fjerde boka om foreldreløse Harry Potter som bor med sin gretne Tante og Onkel. Denne gangen blir Rowlings Harry Potter dratt inn i en Trollmanns konkurranse på liv og død! Alt fra ildsprutende drager til svømmende vannmenn. Denne boka tar også for seg ungdomsperioden, vennskap og sterke følelser som forelskelse og vennskap. Men boka har mer enn som så å by på.
Boka er lang, på et om lag 650 sider, men har spenning helt fra første start! Boka er også krydret med spenning, grøss og humor for alle i alle aldre! Gå ikke glipp av den spennende fortsettelsen

M
Mee =) – 11.08.2005

– Harry Potter og ildbegeret handler om gompefødte Harry og hans fjerde år på Galtvort skole. Uten at han selv vet det er han plutselig blitt meldt på en tretrollmansturnering, noe som ikke en gang skal gå an, og resten av skoleåret hans blir en ferd av farer, romantikk og vennskapsproblemer! Boka er utrolig bra, både for de som allerede elsker og lese, eller de som synes det er fælt bare å se på en bok. Den er kjempe spennende, morsom og fantasifull, og veldig vanskelig og legge fra seg når du først har begynt. Og siden det er den fjerde boka i en serie, har du fortsatt flere og glede deg til!Den er absolutt å anbefale!!

E
Emmie – 03.08.2005

– Den fjerde boka er den beste blandt de fem første, boka har overaskelser og spenning. Vi får se mer til Voldemort og Ormsvans. Vi møter også Harry's nye forelskese Cho Chang. Snapper'n på Ravnklo. Det holdes også et juleball på Galtvort dette året og Ronny og Harry må finne "dates" noe som egentlig er ganske morsomt. I denne boka begynner ungdommen og stige frem.. Denne boka er sånn som Ronny ville ha sagt : "Bloody Brilliant"! Harry Potter svikter aldri. Verdenscuppen I rumpledunk holdes i denne boka og Harry, ronny, Hermine og resten av Willtersen familien drar dit. Vi ser også mer til Sirius i denne boka. Tretrollmanns turnering holdes på Galtvort dette året og bringer mye spenning til boka pluss to nye trollmanns skoler: Beaxbaton og Durmstrang! Anbefales STERKT!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Harry Potter og ildbegeret:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-

Kolibri

Cecilia Samartin
Innbundet 
154,- 169,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv